nas cu secretii abundente la copil 5 ani
Buna ziua,
Va rog sa imi dati un sfat. Totul a inceput ca o simpla raceala, care a ajuns la tuse cu multe secretii, curs de nas si rosu in gat. Secretiile sunt transparente dar nu sunt ca si apa. A luat zinat, humex, eurespal, ibalgin, pt. supt propolis cu echinaceea si vitamina c, junior angin, miere de albine amestecata cu propolis si laptisor de matca, a facut si aerosoli timp de 5 zile cu prospan, dar nimic. Secretiile tot persista, efectiv, se aud in fundal in nas, si nu mai stiu ce sa fac. Nu are polipi din decembrie 2011.
Va multumesc.
Va rog sa imi dati un sfat. Totul a inceput ca o simpla raceala, care a ajuns la tuse cu multe secretii, curs de nas si rosu in gat. Secretiile sunt transparente dar nu sunt ca si apa. A luat zinat, humex, eurespal, ibalgin, pt. supt propolis cu echinaceea si vitamina c, junior angin, miere de albine amestecata cu propolis si laptisor de matca, a facut si aerosoli timp de 5 zile cu prospan, dar nimic. Secretiile tot persista, efectiv, se aud in fundal in nas, si nu mai stiu ce sa fac. Nu are polipi din decembrie 2011.
Va multumesc.
1 comentarii
depinde ce varsta are copilu.. polipii mai si recidiveaza la unii copii cu fon alergic
mergeti la ORL pentru consult
mergeti la ORL pentru consult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tusa latratoare si secrectie multipla
- 3imi curge nasul
- 3ne curge nasul
- 4imi curge nasul, ma doare capul, ma deranjeaza lumina
- 1negi genitali - candida - secretii abundente - ganglion inghinal
- 4secretii in spatele nasului
- 2Secretii nazale cu sange
- 7secretie mucoasa in zona nazo-faringe de culoare alba, care conduce la un miros urat
- 3secretii nazale purulente, pneumococ si moraxella catarallis.
- 1Mucus galben nas
- 2Secretii in gat la un copil de 7 luni
- 1Secretie nazala/noduli
- 2Mucisori galbeni copil 1an si 8 luni
- 2Nas si ureche infundate
- 2Rinoreea posterioara
- 3Secretie branzoasa urat mirositoare in spatele nasului
- 2Sinuzita, scurgeri groase (galben-verzui), tuse productivă
- 4Secreții nazale cu sânge
- 1Secretii nazale abundente
- 2Orl_nas_gat
Mai multe informații despre: secretiile nazale