nas cu secretii abundente la copil 5 ani
Buna ziua,
Va rog sa imi dati un sfat. Totul a inceput ca o simpla raceala, care a ajuns la tuse cu multe secretii, curs de nas si rosu in gat. Secretiile sunt transparente dar nu sunt ca si apa. A luat zinat, humex, eurespal, ibalgin, pt. supt propolis cu echinaceea si vitamina c, junior angin, miere de albine amestecata cu propolis si laptisor de matca, a facut si aerosoli timp de 5 zile cu prospan, dar nimic. Secretiile tot persista, efectiv, se aud in fundal in nas, si nu mai stiu ce sa fac. Nu are polipi din decembrie 2011.
Va multumesc.
Va rog sa imi dati un sfat. Totul a inceput ca o simpla raceala, care a ajuns la tuse cu multe secretii, curs de nas si rosu in gat. Secretiile sunt transparente dar nu sunt ca si apa. A luat zinat, humex, eurespal, ibalgin, pt. supt propolis cu echinaceea si vitamina c, junior angin, miere de albine amestecata cu propolis si laptisor de matca, a facut si aerosoli timp de 5 zile cu prospan, dar nimic. Secretiile tot persista, efectiv, se aud in fundal in nas, si nu mai stiu ce sa fac. Nu are polipi din decembrie 2011.
Va multumesc.
1 comentarii
depinde ce varsta are copilu.. polipii mai si recidiveaza la unii copii cu fon alergic
mergeti la ORL pentru consult
mergeti la ORL pentru consult
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ne curge nasul
- 4imi curge nasul, ma doare capul, ma deranjeaza lumina
- 2Problema mare cu secretiile :(
- 3Mucus nazal cu sange
- 1bebelusi la 22 zile de viata are mucusori.
- 6fornait care nu trece de vreo 2 luni
- 1mucisorii multi.cum scapam?
- 2secretii nazale
- 1Secretii nazale galbene si dense
- 1Mucus nazal cu sange
- 1Mucus galben nas
- 2secretie nazala
- 0secretii nazale
- 1Mucocel sinus sau infecție gat
- 1Sinuzita cronica
- 2Stranut des insotit de secretii nazale abundente
- 2Secreții nazale in spate (rog opinie Dr. Flueraru)
- 9Secretii nazale de 7 saptamani
- 2Curge nasul la copil 1 an si 9 luni
- 0Mucus negru
Mai multe informații despre: secretiile nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: