nas cu secretii abundente la copil 5 ani
Buna ziua,
Va rog sa imi dati un sfat. Totul a inceput ca o simpla raceala, care a ajuns la tuse cu multe secretii, curs de nas si rosu in gat. Secretiile sunt transparente dar nu sunt ca si apa. A luat zinat, humex, eurespal, ibalgin, pt. supt propolis cu echinaceea si vitamina c, junior angin, miere de albine amestecata cu propolis si laptisor de matca, a facut si aerosoli timp de 5 zile cu prospan, dar nimic. Secretiile tot persista, efectiv, se aud in fundal in nas, si nu mai stiu ce sa fac. Nu are polipi din decembrie 2011.
Va multumesc.
Va rog sa imi dati un sfat. Totul a inceput ca o simpla raceala, care a ajuns la tuse cu multe secretii, curs de nas si rosu in gat. Secretiile sunt transparente dar nu sunt ca si apa. A luat zinat, humex, eurespal, ibalgin, pt. supt propolis cu echinaceea si vitamina c, junior angin, miere de albine amestecata cu propolis si laptisor de matca, a facut si aerosoli timp de 5 zile cu prospan, dar nimic. Secretiile tot persista, efectiv, se aud in fundal in nas, si nu mai stiu ce sa fac. Nu are polipi din decembrie 2011.
Va multumesc.
1 comentarii
depinde ce varsta are copilu.. polipii mai si recidiveaza la unii copii cu fon alergic
mergeti la ORL pentru consult
mergeti la ORL pentru consult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tusa latratoare si secrectie multipla
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 0Stare de voma si secretii nazale
- 3alergie - cand ma trezesc imi curge nasul si ochii asemeni unei raceli
- 3ne curge nasul
- 1Febra si secretii nazale
- 4Faringita?
- 2Secretii galben-verzui la copil 8 ani
- 2secretii nazale abundente dimineata
- 1Nas care curge la fetita 9 luni
- 11secretii din nas in gat