Problema cu mimica nasului
Buna ziua, numele meu este Marian C, am varsta de 22 de ani...si as avea o problema in legtura cu mimica nasului.
In timp ce conversez, mimica nasului devine din ce in ce mai inestetica..accentuand fiecare cuvant in parte, nasul i-a o dimensiune ne la locul lui...incepe sa se largeasca, ca si cum ai canta la un acordeon si nu mi se pare in regula.
Nu stiu cum s-ar numi mai exact..aceasta disfunctie, pentru ca nu sunt in domeniu...insa as vrea sa stiu daca se poate face in acest caz, ar fi nevoie de o operatie, pentru a modifica aceasta disfunctie din punct de vedere estetica ?
In timp ce conversez, mimica nasului devine din ce in ce mai inestetica..accentuand fiecare cuvant in parte, nasul i-a o dimensiune ne la locul lui...incepe sa se largeasca, ca si cum ai canta la un acordeon si nu mi se pare in regula.
Nu stiu cum s-ar numi mai exact..aceasta disfunctie, pentru ca nu sunt in domeniu...insa as vrea sa stiu daca se poate face in acest caz, ar fi nevoie de o operatie, pentru a modifica aceasta disfunctie din punct de vedere estetica ?
3 comentarii
e nevoie de consult ORL..sa se vada daca nu este o piedica in calaea aerului
si un consult la Logoped.. poate nu respiri si nu pronunti corect cuvintele
si un consult la Logoped.. poate nu respiri si nu pronunti corect cuvintele
Daca totul e in regula la consultul ORL ai putea incerca injectii cu toxina botulinica in nas si in jurul narilor pt a tine relaxati acei muschi !
;)
;)
Va multumesc mult pentru rapsunsuri, mai intai voi consulta un medic ORL, sa vad mai exact ce e...intradevar e o problema cu muschii fetei, sunt prea expresivi...si nu este in regula.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31Picaturi nazale si nasul e in continuare infundat
- 11nas infundat
- 64nas mereu infundat
- 3nas ingust
- 18Dupa o raceala puternica, nu mai pot sa respir!
- 20Cornete marite + deviatie de sept nazal
- 40mi-au aparut in partile laterale alea nasului niste umflaturi
- 4Curge nasul non stop
- 6cum se foloseste aparatul de lavaj al nasului sau al sinusurilor?
- 17Nas infundat
- 8Am suflat nasul si am observat o punga rosiatica in nara dreapta spre sinus
- 6Operatie nas lat
- 14Cum se face radiofrecventa?
- 58Ce simptome poate declansa stafilococul auriu?
- 2Operatie nas
- 3Modelare nas
- 1Durere nas
- 5probleme la nas
- 5nas uscat si gat
- 2Probleme ureche nas sinusuri
Mai multe informații despre: Nasul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: