ORL - rana in nas
Bine v-am gasit!
in general nu am probleme cu sanatatea, dar de ceva vreme (cred ca sunt 6 luni) am o problema cu nasul. e vorba de o rana care nici nu s-a extins, nici nu trece, in nara stanga - pe peretele care separa cele 2 nari, la cam 1, 5 adancime. am incercat sa o ignor, poate trece... dar nu vrea si pace! ma deranjeaza mai ales dimineata, cand am nasul infundat si simt o oarecare jena in zona respectiva.
aveti vreun sfat, valabil - asa prin intermediul forumului? (ma gandeam la un unguent care sa fie eficient pe aceasta mucoasa) de nu... o sa merg si la medic.
mentionez ca mi-am facut de curand analizele anuale, si e totul ok, dar am uitat complet sa vb cu medicul de familie despre asta.
multumesc si sanatate tuturor!
in general nu am probleme cu sanatatea, dar de ceva vreme (cred ca sunt 6 luni) am o problema cu nasul. e vorba de o rana care nici nu s-a extins, nici nu trece, in nara stanga - pe peretele care separa cele 2 nari, la cam 1, 5 adancime. am incercat sa o ignor, poate trece... dar nu vrea si pace! ma deranjeaza mai ales dimineata, cand am nasul infundat si simt o oarecare jena in zona respectiva.
aveti vreun sfat, valabil - asa prin intermediul forumului? (ma gandeam la un unguent care sa fie eficient pe aceasta mucoasa) de nu... o sa merg si la medic.
mentionez ca mi-am facut de curand analizele anuale, si e totul ok, dar am uitat complet sa vb cu medicul de familie despre asta.
multumesc si sanatate tuturor!
4 comentarii
Salutare!
Aceeasi problema o am si eu, Tot in nara stanga (ce coincidenta...). Inca nu am ajuns la medic. Ne poate ajuta cineva cu un tratament rapid sau nu scapam de vizita la medic?
Multumesc anticipat.
Aceeasi problema o am si eu, Tot in nara stanga (ce coincidenta...). Inca nu am ajuns la medic. Ne poate ajuta cineva cu un tratament rapid sau nu scapam de vizita la medic?
Multumesc anticipat.
SI EU CULMEA LA NARA STANGA TOT ASA APROXIMATIV 1 CM IN INTERIORUL NASULUI CARE DESPARTE CELE 2 NARI SI AM FOST LA MEDICUL DE FAM SI MI-A DAT KANAMICINA AM DAT 5 ZILE SI CAND MA BUCUR CA TRECE APARE IARA CHIAR DACA SUFLU UN PIC SAU DACA DAU CU APA, DAR EU AM FOST RACITA FF TARE INAINTE SI AM FOLOSIT OLINTH COPII POATE DE LA ALA SO FI SENSIBILIZAT VOI CE ATI MAI FACUT CEVA UN SPREI CARE SA TREACA CEVA CA PE MUCOASA NU STA CREMA
Salutare,
in cele din urma am scapat dupa 6 zile de tratament cu nidoflor. Am primit recomandare de la o ruda, nu am mai ajuns la medic. Tratamentul a constat in aplicarea inainte de culcare a cremei, dupa spalarea nasului. Dupa 2 zile deja se cunostea o schimbare in bine, apoi a disparut dupa 5 zile. De atunci nu am mai avut probleme.
in cele din urma am scapat dupa 6 zile de tratament cu nidoflor. Am primit recomandare de la o ruda, nu am mai ajuns la medic. Tratamentul a constat in aplicarea inainte de culcare a cremei, dupa spalarea nasului. Dupa 2 zile deja se cunostea o schimbare in bine, apoi a disparut dupa 5 zile. De atunci nu am mai avut probleme.
Incercati Canesten (crema). Functioneaza la fel de bine ca si pentru crapaturile care apar in colturile gurii. La mine a trecut in 2-3 zile. Mi-a recomandat un dermatolog. Sanatate multa tuturor !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 816Nas infundat, respiratie diminuata
- 31Picaturi nazale si nasul e in continuare infundat
- 5endoscopie nas... nu am nici o problema cu nasul, cel mult imi curge toata ziua "apa" na
- 3nas ingust
- 18Dupa o raceala puternica, nu mai pot sa respir!
- 14Desfundarea nasului...
- 10Nas infundat tot timpul...daca poate cineva sa-mi raspunda?
- 20dureri de nas, tample si cap + ameteli
- 13raguseala
- 6Imi trag nasul foarte des, mi se infunda timpanele.. desi nu sunt racit
- 2Bubita in nas
- 50Nas infundat aproape permanent
- 9Este indicata cauterizarea nazala?
- 1am suflat nasul mai puternic si apoi imediat mi-a dat sangele
- 1Deformarea nasului de la rame de ochelari prea grele
- 2Turbino reductie laser diode vs Turbino reductie radiofrecventa
- 5Nu respir bine pe nas
- 5Este cineva care a facut cauterizarea cornetelor nazale cu radiofrecventa si se simte ok?
Mai multe informații despre: Nasul cornetele nazale nasul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: