Limba alba cu bubițe rosii

02-09-2016
ionuthusi
Nu este medic/terapeut
ionuthusi
Buna ziua. Am 15 ani, si de ceva vreme am limba alba ( nu chiar in exces dar nici nu se poate lua ușor, cum ar fi cu periuța ). Chiar pe ea are niște bubițe rosii, iar problema care ma frământa pe mine, este ca am si alte bube mai mari pe lângă limba ( se vad doar daca scot foarte tare limba afara ( sunt situate in stânga limbii si dreapta acesteia). Menționez ca nu ma dor sau deranjează.. Nici cu limba nu am avut probleme.. Întrebarea mea este, trebuie sa ma duc de urgenta la un medic sau altceva sa urmez un tratament? Sau ce trebuie sa fac?
4 comentarii
0
02-09-2016, ora 13:15
caramik
Nu este medic/terapeut
caramik
Limba albă sau incarcata poate fi de la o ciuperca, de la alimentație.. pentru a afla exact ce este si ce tratament este indicat trebuie sa consulti un medic - nu lasa sa treaca prea mult timp, insa. Se spune ca limba reflecta starea de sanatate a sistemului digestiv.

Eu voiam sa-ti spun doar ca cel mai probabil „bubitele rosii” sunt papilele gustative, deci fac parte din anatomia limbii. Abia acum le observi mai bine din cauza limbii albicioase - poate ca nici nu ti-ai examinat limba cu atentie pana acum. Asa ca nu este urgenta medicala.
0
02-09-2016, ora 15:06
ionuthusi
Nu este medic/terapeut
ionuthusi
Si acele bube mai mari de pe lângă limba ( stânga si dreapta ei ) ce sunt..?
0
02-09-2016, ora 18:07
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Deschizi o carte de anatomie si afli...
0
26-05-2021, ora 20:34
Mihai287
Nu este medic/terapeut
Mihai287
Buna ziua domn doctor am și eu o întrebare, am.limba f încărcată si alba
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aspectul limbii - element de diagnostic facil cu AI
  •