boli ale limbii
Am 58 de ani si de cateva zile am obserat ca imi sangereaza limba. Care poate fi cauza?
3 comentarii
Afectiunea nu are de a face cu limba; limba este doar supapa bolii. Boala este cauzata de sangele toxic.
Acest lucru poate fi cauzat de alimentatia gresita, de toxine alimentare, din mediu, de viata sedentara, etc.
In general este un mixaj dar locul la care a aparut afectiunea arata ceva referitor la savurare, deci la greseli in alimentatie (pe care le fac oricum mai toti oamenii)
Sangele se poate curati cu dieta stricta, ceaiuri, remedii naturiste si homeopate si din nefericire nicidecum cu medicamente chimice care vor strica si mai mult sangele.
Mergeti la un medic homeopat si schimbati-va modul de alimentatie, faceti un post de primavara, etc.
Acest lucru poate fi cauzat de alimentatia gresita, de toxine alimentare, din mediu, de viata sedentara, etc.
In general este un mixaj dar locul la care a aparut afectiunea arata ceva referitor la savurare, deci la greseli in alimentatie (pe care le fac oricum mai toti oamenii)
Sangele se poate curati cu dieta stricta, ceaiuri, remedii naturiste si homeopate si din nefericire nicidecum cu medicamente chimice care vor strica si mai mult sangele.
Mergeti la un medic homeopat si schimbati-va modul de alimentatie, faceti un post de primavara, etc.
Multumesc de raspuns. Nu stiu ce sa zic de alimentatie, ca tocmai sunt a post si ma axez mai ales pe legume. Trebuie sa precizez ca am fierea scoasa...sa fie vreo legatura?
Fructele ar fi mai bune decat legumele...daca aveti fierea scoasa benuiesc ca nu de pomana si problemele cu fierea duc cu siguranta la toxifierea intregului corp caci bila care nu este folosita la digeratie
cam otraveste intregul corp...
cam otraveste intregul corp...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bubite sub limba
- 11arsuri limba
- 4Limba mai alba in unele dimineti
- 13ciuperci pe limba ?
- 10Dureri in gat si de limba
- 9probleme fiere sau candida bucala ?
- 12jena la baza limbii
- 37bube rosii la baza limbii si limba alba foarte incarcata
- 1Limba amortita
- 2Inflamatie baza limba
- 1cancer limba