limba rosie si ustura.
buna ziua domnu doctor, ma numesc marian si sunt din bv, daca puteti sa ma ajutati va rog cu o rezolvarea unei probleme legata de limba mea care ma supara in sensul ca se inroseste si ma ustura cam la orice mininc.mentionez ca am fost diagnosticat cu esofagita de reflux.cind am criza aceea de arsura mi se irita si esofagul si limba si in jurul buzelor.iau tratament ptr esofagita, dar banuiesc ca uneori de la stres si oboseala, imi scade si imunitatea creste acidul si se irita limba.daca sunteti binevoitor, astept un raspuns de la dvs.va multumesc.
3 comentarii
Pt. MARIANU !!!!
DA. problema gastrica cu siguranta se reflecta asupra faringelui, limbii si buzelor.
TRebue sa adopti un regim alimentar foarte strict 2-3- saptamani.
fara acid, acru, condimente.. nimic ce simti ca irita si poate provoca aciditate.
REDIGEST 3 pe zi
Ulei de catina local, badijonat buze, limba si inghitit cate putin4-5 pic la 6 ore.
poti sa pui si in nas cate 4-5- pic mai des.. ca sa ajunga in garinge.
DA. problema gastrica cu siguranta se reflecta asupra faringelui, limbii si buzelor.
TRebue sa adopti un regim alimentar foarte strict 2-3- saptamani.
fara acid, acru, condimente.. nimic ce simti ca irita si poate provoca aciditate.
REDIGEST 3 pe zi
Ulei de catina local, badijonat buze, limba si inghitit cate putin4-5 pic la 6 ore.
poti sa pui si in nas cate 4-5- pic mai des.. ca sa ajunga in garinge.
BUNA ZIUA.
DOMNUL DOCTOR AM SI EU O PROBLEMA CU CAVITATEA BUCALA.
In urma cu cateva zile mi-au iesit niste basici pe limba aproape de omulet ! ieri mi-a sangerat limba un pic, astazi iar mi-a sangerat un pic (imi sangereaza doar dimineata cand ma trezesc, pe timpul zilei nu) am limba foarte rosie si simt o usturime pe cerul guri si pe limba ! faptul ca mi-a sangerat m-a pus pe ganduri si imi e frica ! (mentionez ca imi arde si stomacu, am un jeregai daca pot spune asa). imi puteti spune ce ar putea fi si ce analize sa fac?
Va multumesc.
DOMNUL DOCTOR AM SI EU O PROBLEMA CU CAVITATEA BUCALA.
In urma cu cateva zile mi-au iesit niste basici pe limba aproape de omulet ! ieri mi-a sangerat limba un pic, astazi iar mi-a sangerat un pic (imi sangereaza doar dimineata cand ma trezesc, pe timpul zilei nu) am limba foarte rosie si simt o usturime pe cerul guri si pe limba ! faptul ca mi-a sangerat m-a pus pe ganduri si imi e frica ! (mentionez ca imi arde si stomacu, am un jeregai daca pot spune asa). imi puteti spune ce ar putea fi si ce analize sa fac?
Va multumesc.
1. consult la stomatolog
2 consult la gastrologie
regim strict alimentar fara Lactate, fara fructe citrice, otet s.a mancare acra
2 consult la gastrologie
regim strict alimentar fara Lactate, fara fructe citrice, otet s.a mancare acra
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3miros ingrozitor din nas.
- 10pete pe limba
- 4probleme cu limba... niste zone mai rosii, foarte netede, cu doar cateva papile mai umflate pe ele
- 2Papila alba pe limba
- 15Inghititul limbii
- 5basicuta sub limba
- 4Condiloame limba
- 3boli ale limbii
- 3umflaturi pe limba, urat mirositoare
- 3Pustule pe limba, disfagie
- 4limba incarcata
- 2Limba cu problemele ei
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 1Umflatura limba
- 8gat uscat, limba iritata, ganglion submandibular dureros, disconfort partea stanga
- 4Limba ciudata si iritata
- 0Limba umflata si amortita
- 1O mica rosatura pe limba(poza)
- 1Limba incarcata, gust rau, canale biliare ingrosate, gastrita
- 3Bube la baza limbii
Mai multe informații despre: Limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: