Durere gat și limba iritata
Bună ziua. Ma doare în gat în partea dreapta, limba este albicioasa, parca o simt iritata, pe partea dreapta a limbi mi a apărut o afta și uneori parca ma doare și urechea. Ce tratament pot urma și ce este. Mulțumesc mult.
1 comentarii
gat în partea dreapta, limba este albicioasa, parca o simt iritata, pe partea dreapta a limbi mi a apărut o afta și uneori parca ma doare și urechea
Aceste descrieri sunt 100 la 100 caracteristice unui REFLUX gastro eosfagian in somn
ca la carte, simplu...
alimentatia gresita seara, duce la reflux gastro esofagian in somn, acidul gastric ajunge sus direct in somn, mai frecvent pe partea dreapta cand stomacul se rastoarna din pozitia fiziologica
LImba si cavitatea bucala.. pot suferi si indirect de la inflamatia din abdomen.. prin sistemul limfatic sau prin sistemul nervos (n.Vag)
asa ca investigatiile amanuntite se fac la Gastrologie
Aceste descrieri sunt 100 la 100 caracteristice unui REFLUX gastro eosfagian in somn
ca la carte, simplu...
alimentatia gresita seara, duce la reflux gastro esofagian in somn, acidul gastric ajunge sus direct in somn, mai frecvent pe partea dreapta cand stomacul se rastoarna din pozitia fiziologica
LImba si cavitatea bucala.. pot suferi si indirect de la inflamatia din abdomen.. prin sistemul limfatic sau prin sistemul nervos (n.Vag)
asa ca investigatiile amanuntite se fac la Gastrologie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am fost la ORL si mi-a spus ca am rinofaringita cronica
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 3m-am trezit cu o durere in gat si cu simptome de raceala
- 16Problema serioasa gat, ajutor!
- 0Durere in gat + ureche infundata + ochi drept care curge
- 4durere in gat-amigdalectomie
- 3limba imi este alba branzoasa, dar nu in totalitate, ci doar de la jumatatea limbii inspre stomac
- 2Durere în gât persistentă
- 5arsura puternica in gat si durere pe esofag
- 2Durere, usturime permanenta in gat
- 4Bube pe limba si durere in gat
- 3dureri in gat, pata pe limba si tuse
- 2Oare este cancer ? Vă rog să mă ajutați cu un răspuns!!!
- 0Punct cu puroi in gat!!
- 6Durere in gat fara alte simptome
- 1Durere in gat-respiratie grea ziua
- 3Durere in gat mai jos
- 16Sa fie cancer? Va rog un răspuns
- 2Respiratie urat mirositoare
Mai multe informații despre: durerea in gat Limba albicioasa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: