Vârful limbii in forma de scoica
Buna seara, de aprox 2 -3 luni am observat ca vârful limbii mi sa făcut in forma de scoica”, mai exact lateralele limbii.. ma îngrijorează teribil acest lucru.. am tot căutat pe net dar nu găsesc nimic care sa ma ajute. Oare ar trebuii sa ma îngrijoreze aceasta treaba ? Mulțumesc
5 comentarii
1. Consult stomatolog.
Verificat dantura în contact cu limba
2.consukt gastrologie.
Limba este Oglinda tractului digestiv. Fix asa arata și intestinele. Posibil greșeli în alimentatie
Verificat dantura în contact cu limba
2.consukt gastrologie.
Limba este Oglinda tractului digestiv. Fix asa arata și intestinele. Posibil greșeli în alimentatie
buna ziua domnu doctor, va multumesc pentru raspuns mai am o intrebare... de 3 luni de zile de cand am limba asa mai am si o raceala la nivelu sinusurilor care trece cateva zile dupa iar apara plus dureri de cap la senzatia de frig. Am făcut CT am fost la 4 medici ORL și nu au găsit nimic...
Ce gluma buna
Nu exista Răceală de 3 luni
Răceală. Înseamnă un virus sau bacterie cu care lupta organismul. 7 zile de febra.. Și încă 2 săptămâni de Recuperare. Sau Complicatii
Restul nas infundat. Gat iritat. Luni de zile Nu e răceală. Este o Alimentație Greșită. Hiperaciditate gastrica. Cu reflux care irita gatul și nasul.
Sau mai exista sinuzita Odontogena. De la infecții dentare netratate. Sus sub sinus. Atunci avem sinusita cronica care trebuie operata la chirurgie maxilo. Faciala
Restul tine de Gastrologie
Nu exista Răceală de 3 luni
Răceală. Înseamnă un virus sau bacterie cu care lupta organismul. 7 zile de febra.. Și încă 2 săptămâni de Recuperare. Sau Complicatii
Restul nas infundat. Gat iritat. Luni de zile Nu e răceală. Este o Alimentație Greșită. Hiperaciditate gastrica. Cu reflux care irita gatul și nasul.
Sau mai exista sinuzita Odontogena. De la infecții dentare netratate. Sus sub sinus. Atunci avem sinusita cronica care trebuie operata la chirurgie maxilo. Faciala
Restul tine de Gastrologie
Mulțumesc pentru răspuns, idea este ca de 3 luni de zile dacă ies afara in frig începe sa ma doară din nas pana in frunte capul și încep sa ma simt răcit dacă ii coldrex raceala și gripa îmi trece senzația de raceala dar după câteva zile revine și tot așa o țin de 3 luni de la ORL unde mi sa spus ca am sistemul imunitar slăbit și din aceasta cauza tot revine raceala.. sinuzita nu pote fi pentru ca am făcut CT peste care s-au uitat 4 doctori diferiți.. unul din iei mi-a spus ca pare a fi rinita acută.. am fost și la dentist și mi-am făcut un film și a zis ca nu am nimic.. nu știu ce sa mai fac sa scap..
Consult gastrologie
Alimentație corecta Fără. Oțet. Lamai usturoi. Citrice. Acidulate.. Tot ce produce reflux. Dăunează gatului și nasului
Alimentație corecta Fără. Oțet. Lamai usturoi. Citrice. Acidulate.. Tot ce produce reflux. Dăunează gatului și nasului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pete pe limba
- 4Limba mai alba in unele dimineti
- 4probleme cu limba... niste zone mai rosii, foarte netede, cu doar cateva papile mai umflate pe ele
- 4basicute pe limba
- 13ciuperci pe limba ?
- 7Limba anormala?
- 3limba rosie si ustura.
- 6simptome de inghitit limba
- 3ulceratie la baza limbii
- 3Pustule pe limba, disfagie
- 5Cancer la limba.. rog o lista a clinicilor specializate in Radioterapie
- 10Dureri in gat si de limba
- 3Senzatie de inghit limba.
- 1muscatul limbii in somn
- 2Limba inflamata
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 2Limba crapata.
- 1Limba cu taieturi si cerculete albe pe marginea limbei.
- 2Usturime sub limbă.
- 2Ma.poate ajuta cu acest semn de pe Limba
Mai multe informații despre: Limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: