lichidul prejaculator poate curge pe langa prezervativ?
Ieri am facut sex protejat( prezervativ) cu iubitul meu, in timpul actului sexual, acesta a vazut la baza prezervativului( la inel) si chiar putin pe penis o secretie alba, destul de abundenta, in acel moment am oprit actul sexual. Se poate sa se fi scurs pe langa prezervativ lichidul prejeculator ?( pentru ca acesta nu ejaculase inca) bineinteles ca voi face si un test de sarcina, dar sunt foarte ingrijirata, mentionez faptul ca prezervativul nu era rupt.
2 comentarii
Buna ziua, este important ca prezervativul sa fie pus corect, iar penisul sa fie in erectie atat timp cat este in vagin; daca penisul iese din erectie, sau aceasta nu este suficienta astfel incat prezervativul sa stea bine intins peste penis este posibil ca sa se scruga pe langa.
Daca prezervativul a fost pus corect, ceea ce se observa in interior este lichidul preejaculare, iar in exterior sunt secretiile vaginale, normale intr-o astfel de situatie.
Daca prezervativul a fost pus corect, ceea ce se observa in interior este lichidul preejaculare, iar in exterior sunt secretiile vaginale, normale intr-o astfel de situatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Este posibil sa ramana insarcinata daca facem petting?
- 4lichidul preejaculator
- 3sarcina si lichidul preejaculator
- 3pot rămâne însărcinată cu lichid preseminal?
- 1Pot ramane insarcinata..lichidul preejeculator
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 4sexul oral si lichidul prespermatic
- 6Sunt însărcinată?
- 5Sarcina de la lichid prespermatic?
- 2Însărcinată sau doar întârzie ?
- 1Sarcina?
- 1Lichidul preejaculator, risc de sarcina?
- 0Se poate pune problema de o sarcina?
- 11Ciclu întârziat
- 2Insarcinata?
- 4Sarcina?
- 8Ejaculare de la un sarut
- 1Picatura placerii
- 2Picatura placerii
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator