Poate ramane insarcinata de la lichidul preejaculator??

14-01-2019
a1090
Nu este medic/terapeut
a1090
Buna seara, saptamana trecuta eu si cu prietena mea de 15 ani (fata este virgina) am facut sex oral (data de 9 ianuarie), la un moment dat mi-a atins penisul cu mana dreapta (eu aveam lichid preejaculator pe el), dar intre timp ea s-a mai fecat cu mana dreapta de mine, iar apoi si l-a introdus in vagin pentru ca nu am fost atent, dar nu adanc pentru l-a scos repede pentru ca am avertizat-o, maxim 5 secunde
Eu am facut un dus si m am masturbat, totul a avut loc dupa 3 ore si vreau sa stiu daca asta a influentat cumva lichidul
Dupa toatea aceasta ea s-a dus la toaleta pentru a face "lipsa mica"
Nu stiti daca aceasta poate ramane insarcinata din vina asta?
Tin sa mentionez ca ultima data a avut ciclu pe data de 22 decembire, in data de 9 a fost o zi fertila????
Cand ar fi indicat sa faca testul de sarcina?
Tin sa precizez ca ciclul i-a intarziat trei zile, stiu ca e ceva normal sa intarzie dar vreau sa fiu sigur de un lucru
4 comentarii
1
15-01-2019, ora 12:00
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Un test de sarcină se poate face la 2-3 săptămâni de la contact. Până atunci nu e concludent.
Întârzierea poate avea și alte cauze, dar acestea pot fi depistate numai prin investigații la ginecolog.
0
15-01-2019, ora 15:05
a1090
Nu este medic/terapeut
a1090
Dar in cazul de fata este posibila o sarcina
Daca va rog sa mi raspundeti la aceasta intrebare, multumesc!
0
15-01-2019, ora 22:43
Psihologie, București
Îmi cereți să ghicesc practic. Șansele să fie sarcină sunt mici, dar sigur nu poate ști decât un medic dacă face investigații.
1
15-01-2019, ora 23:01
a1090
Nu este medic/terapeut
a1090
Va inteleg perfect ca un doctor ginecolog ar da un verdict mult mai concret
Dar am vrut sa stiu daca sansele sunt sau nu mari
Imi cer mii de scuze daca v-am facut sa va simtiti "jignita" de raspunsul meu precedent
Sanatate si numai bine va doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici