Trebuie sa imi fac griji ?
Acum cateva zile eu si prietena mea neam jucat in lenjerie intima, iar eu am avut erectie si lichidul seminal a ajuns pe boxerii mei astfel incat se vedea o pata umeda pe ei. Jucandune, boxerii mei s-au frecat de chilotii ei. As dori sa imi spuneti daca sunt sanse sa fie insarcinata si daca da care ar fi acelea, dar daca si chilotii ei s-au udat sau s-ar fi dat la o parte? Care ar fi sansele?
Va rog lamuritima. Multumesc anticipat.
Va rog lamuritima. Multumesc anticipat.
4 comentarii
daca nu ai auvut relatii sexuale cu partenera ta nu are cum sa ramana gravida si tu si ea sunteti virgini interesativa mai mult despre sex
Multimesc, dar as dori mai multe raspunsuri si niste explicatii concrete. Multumesc.
Buna ziua, am si eu o intrebare, va rog! La analizele gratuite facute de catre Minister, la testul de sange sau cel de urina, poate fi depistata o sarcina? (asta in cazul in care nu am cerut o analiza speciala pt depistarea sarcinii). Multumesc anticipat!
Bunza ziua.pe data de 5 iunie am facut un chiuretaj intrucat sarcina s a oprit din evolutie iar pe data de 6 iulie mi a venit menstruatia.acum insa trebuia sa imi vina din nou dar nimic.am avut ceva intepaturi in burta dar tot nu mi a venit.testul de sarcina a iesit negativ.oare l am facut prea devreme sau care ar fi cauza acestei intarzieri? Daca as fi gravida exista probleme dat fiind ca nu a trecut mult timp de la chiuretaj
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15am si eu o nelamurire
- 3pot fi gravida?
- 4lichid preejaculator... o cantitate mai mare
- 4sexul oral si lichidul prespermatic
- 2Sarcina si lichid preejaculator
- 5Jocuri Riscante... poate ramane insarcinata?
- 1Posibilitatea de sarcina de la lichidul preejaculator ? Va rog din suflet
- 3Prietena mea a ramas gravida?
- 1Lichid pre-ejaculator
- 1Se poate fara penetrare?
- 0Se poate pune problema de o sarcina?
- 1Lichid prespermatic
- 1Picatura placerii
- 1Sarcina de la masturbare?
- 4Dezvirginare si sarcina
- 3Lichid pre-ejeculator
- 2Lichidul cu rol de lubrifiere
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator