Sarcina?
Poti ramine insarcinata, daca nu a ejaculat in interiorul vaginului? Am citit pe unele site-uri si am inteles ca lichidul pre-ejaculator tot ar contine spermatozoizi, doar ca in cantitati foarte mici si nu e posibil sa ramii insarcinata...cit de adevarat este ?
4 comentarii
Este fals.
Aceasta metoda are rata de esec 40 %. Lichidul preseminal contine spermatozoizi si puteti ramane insarcinata. Pe langa asta, puteti contacta si orice boala cu trasmitere sexuala. Hiv, hepatite, virusul HPV cancerigen sau care provoaca veruci etc.
Vedeti pe Youtube filmul Sexul in afara casatoriei are un pret despre sex, sarcina si bolile cu transmitere sexuala. Este un film facut pentru adolescenti.
Aceasta metoda are rata de esec 40 %. Lichidul preseminal contine spermatozoizi si puteti ramane insarcinata. Pe langa asta, puteti contacta si orice boala cu trasmitere sexuala. Hiv, hepatite, virusul HPV cancerigen sau care provoaca veruci etc.
Vedeti pe Youtube filmul Sexul in afara casatoriei are un pret despre sex, sarcina si bolile cu transmitere sexuala. Este un film facut pentru adolescenti.
Buna ziua,
se poate ramane insarcinata chiar daca nu exista ejaculare in interiorul vaginului. In lichidul seminal eliminat de barbat in timpul actului sexual sunt spermatozoizi. In cazul in care nu planificati o sarcina va recomandam sa consultati un medic de planificare familiala si contraceptie si impreuna sa stabiliti care este metoda cea mai potrivita pentru dvs de a va proteja de o sarcina nedorita
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania
se poate ramane insarcinata chiar daca nu exista ejaculare in interiorul vaginului. In lichidul seminal eliminat de barbat in timpul actului sexual sunt spermatozoizi. In cazul in care nu planificati o sarcina va recomandam sa consultati un medic de planificare familiala si contraceptie si impreuna sa stabiliti care este metoda cea mai potrivita pentru dvs de a va proteja de o sarcina nedorita
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania
In primul rind, nu sunt adolescenta, in al doilea sarcina e una dorita.Am dorit pur si simplu sa ma asigur ca cele scris pe net nu sunt adevarate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lichid seminal in toaleta. Poate cauza o sarcina nedorita?
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 3lichidul seminal poate sa lase o fata insarcinata?
- 4Este posibil sa ramana insarcinata daca facem petting?
- 4sunt insarcinata? lumea imi spune ca este posibil
- 6Lichidul prespermatic - pentru băieţi - momente jenante
- 3pot rămâne însărcinată cu lichid preseminal?
- 2Lichid pre-ejaculator - sarcina?
- 2Sarcina si lichid preejaculator
- 6Sunt însărcinată?
- 6Prima oara dragoste si fara prezervativ - risc de sarcina?
- 2lichid incolor cu mici urme de sperma intr-o cantitate rezonabila
- 0Am de ce sa ma îngrijorez?
- 5Ajutor! poate să rămână însărcinată?
- 2Insarcinata?
- 1Lichid prespermatic
- 8Ejaculare de la un sarut
- 1Sarcina de la masturbare?
- 1Metode de contraceptie
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator