lichid pre ejaculator

Lichidul pre ejaculator/lacrima placerii contine spermatozoizi? Am inteles ca poate contine doar daca a existat o ejaculare recenta, dar am mai inteles ca daca urinezi dupa o ejaculare, acidul din urina ucide spermatozoizii lasati pe uretra.
1 comentarii

Lichidul preejaculator este secretat în momentul în care bărbatul este excitat, adică în timpul preludiului, pe parcursul actului sexual, dar şi în timpul masturbării.
Compoziţia fluidului preseminal constă în: 1-5% spermatozoizi, apă, fructoză, proteine, sodiu, zinc, potasiu şi calciu. Are spermatozoizi în compoziţia lui, însă numărul lor este mic, aşa că şansele de-a rămâne însărcinată sunt scăzute. Pentru mai multă siguranță însă, este mai bine să folosiţi prezervativul, pentru a scăpa de emoții.
Compoziţia fluidului preseminal constă în: 1-5% spermatozoizi, apă, fructoză, proteine, sodiu, zinc, potasiu şi calciu. Are spermatozoizi în compoziţia lui, însă numărul lor este mic, aşa că şansele de-a rămâne însărcinată sunt scăzute. Pentru mai multă siguranță însă, este mai bine să folosiţi prezervativul, pentru a scăpa de emoții.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lichidul eliminat inainte de ejaculare
- 4Trebuie sa imi fac griji ?
- 15am si eu o nelamurire
- 2Lichid pre-ejaculator - sarcina?
- 9Despre sex oral - Ce e lichidul transparent?
- 5Lichidul preejaculator si sarcina
- 0Lichid preejaculator
- 2Sarcina si lichid preejaculator
- 1Posibilitatea de sarcina de la lichidul preejaculator ? Va rog din suflet
- 6Sunt însărcinată?
- 2Posibila sarcina? Virginitate
- 2Ajutor - lichid preejaculator
- 15Insarcinata? sau Infectie? Ajutooor!!!!!!
- 2Însărcinată sau doar întârzie ?
- 1Sarcina?
- 2lichidul prejaculator poate curge pe langa prezervativ?
- 2Picatura placerii
- 3Lichid pre-ejeculator
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator