lichid pre ejaculator
Lichidul pre ejaculator/lacrima placerii contine spermatozoizi? Am inteles ca poate contine doar daca a existat o ejaculare recenta, dar am mai inteles ca daca urinezi dupa o ejaculare, acidul din urina ucide spermatozoizii lasati pe uretra.
1 comentarii
Lichidul preejaculator este secretat în momentul în care bărbatul este excitat, adică în timpul preludiului, pe parcursul actului sexual, dar şi în timpul masturbării.
Compoziţia fluidului preseminal constă în: 1-5% spermatozoizi, apă, fructoză, proteine, sodiu, zinc, potasiu şi calciu. Are spermatozoizi în compoziţia lui, însă numărul lor este mic, aşa că şansele de-a rămâne însărcinată sunt scăzute. Pentru mai multă siguranță însă, este mai bine să folosiţi prezervativul, pentru a scăpa de emoții.
Compoziţia fluidului preseminal constă în: 1-5% spermatozoizi, apă, fructoză, proteine, sodiu, zinc, potasiu şi calciu. Are spermatozoizi în compoziţia lui, însă numărul lor este mic, aşa că şansele de-a rămâne însărcinată sunt scăzute. Pentru mai multă siguranță însă, este mai bine să folosiţi prezervativul, pentru a scăpa de emoții.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lichidul eliminat inainte de ejaculare
- 3Lichid seminal in toaleta. Poate cauza o sarcina nedorita?
- 4Trebuie sa imi fac griji ?
- 15am si eu o nelamurire
- 3pot fi gravida?
- 4e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 5Sex neprotejat!
- 5Lichidul preejaculator si sarcina
- 4sexul oral si lichidul prespermatic
- 4Poti sa ramai insarcinata daca esti virgina
- 2lichid incolor cu mici urme de sperma intr-o cantitate rezonabila
- 1Se poate fara penetrare?
- 2Ajutor - lichid preejaculator
- 2Însărcinată sau doar întârzie ?
- 4Sarcina?
- 1Picatura placerii
- 1Sarcina de la masturbare?
- 1Sarcina de la masturbare, nelămurire