lichid preejaculator... o cantitate mai mare
Buna ziua. Am o problema cu lichidul preejaculator. Sunt de scurt timp impreuna cu o fata si cand ne sarutam mai pasional, elimin acest lichid si e deranjant. Adica nu elimin doar cateva picaturi, ci elimin destul de mult pe parcursul timpului respectiv. Nu numai ca ma deranjeaza pe mine, dar s-a intamplat sa ma uit la pantaloni si sa se vada o pata de la acest lichid. Nu mare, dar destul cat sa se vada. Ma gandesc prea mult la ea si asta ma excita prea tare? Sau poate de vina e masturbatul? O faceam intr-un timp destul de des, dar in ultimul timp mai rar. Se poate face ceva in legatura cu asta? Macar sa se diminueze cantitatea sau.. ( Mentionez ca inca nu am intretinut relatii sexuale cu ea )
4 comentarii
Salut, te gândeşti mult şi bine. Ai o fantezie bogată iar acest lucru te menţine foarte excitat. Încearcă să te relaxezi, nu grăbi lucrurile, respiră normal şi nu te agita prea tare în mişcări.
Eşti sensibil, iar problema ta este de fapt o ejaculare precoce. Dacă în timp nu se schimbă lucrurile, odată ce vei deveni mai experimentat, vei putea beneficia de suportul unui psiholog.
Numai bine
Eşti sensibil, iar problema ta este de fapt o ejaculare precoce. Dacă în timp nu se schimbă lucrurile, odată ce vei deveni mai experimentat, vei putea beneficia de suportul unui psiholog.
Numai bine
Nu cred ca este vorba de ejaculare precoce. Pentru ca ejacularea precoce are loc la actul sexual, nu-i asa? Eu nu am erectie doar daca ne sarutam, poate daca ar fi mai pasional, deci nu cred ca sunt chiar atat de excitat. Dar imi curge un lichid care presupun doar ca e acel lichid preejaculator.
Nu aveti idee ce ar putea fi cauza? Sau ce as putea face sa scap de problema asta.. Astept raspunsuri. Multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5excitatie mare, erectie slaba
- 4Se poate lasa o fata gravida prin haine?
- 4in timpul excitarii imi curge un lichid transparent
- 4Este posibil sa ramana insarcinata daca facem petting?
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 35FETISH, normal sau anormal
- 6Lichidul prespermatic - pentru băieţi - momente jenante
- 4cand se excita fata
- 0frisoane destul de intense cand ma excit prea tar
- 2Probleme de excitatie. Uregnt!!!!
- 4Excitatie si masturbare (3-4 ori pe zi)
- 0daca nu ma excit ce inseamna?
- 6Vi se întâmpla sa va excitaţi doar cand citiţi un articol despre sex?
- 3Credeti ca sunt involuntar drogata?
- 1Posibilitate sa fi ramas insarcinata de la lichid seminal?
- 8Ejaculare de la un sarut
- 4Poate ramane insarcinata de la lichidul preejaculator??
- 3Scurgeri penis
- 3Lichid pre-ejeculator
- 3Anxietate din excitare sexuala involuntara si fara stimuli
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala lichidul preejaculator
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: