Leziuni bucale
Buna seara,
Astazi am observat pe interiorul buzei superioare o umflatura care nu este de alta culoare (alba, rosie) si ma jeneaza putin daca ating in locul respectiv. De asemenea de cateva zile ma dor dintii si gingille din partea de jos din fata si gingiile sunt rosii in portiunea inferioara. Totodata am o gingie inflamata care sangereaza putin la periaj in partea de sus. Uneori am senzatia ca ma ustura limba pe laterale si ca am un discomfort generalizat in toata gura.
Mentionez ca am si probleme stomatologice, anume doua carii foarte urate si altele mai mici.
Acum cateva zile am avut si ceva probleme de respiratie si o jena in gat. Uneori resimteam o usoara durere in urechi.
Am 20 de ani si fumez de 4 ani nu mai mult de 10 tigari pe zi, cu perioade sau zile in care nu am fumat deloc. De doua saptamani de asemenea nu am mai fumat. Sunt extrem de ingrijorata ca aceasta stare de discomfort bucal si leziunile pot fi semnul unei boli grave. Deocamdata nu pot ajunge la un stomatolog deoarece locuiesc in strainatate iar serviciile de aici sunt foarte scumpe.
Va rog foarte mult sa imi spuneti ce ar putea fi pentru ca sunt din ce in ce mai ingrijorata!
Va multumesc!
Astazi am observat pe interiorul buzei superioare o umflatura care nu este de alta culoare (alba, rosie) si ma jeneaza putin daca ating in locul respectiv. De asemenea de cateva zile ma dor dintii si gingille din partea de jos din fata si gingiile sunt rosii in portiunea inferioara. Totodata am o gingie inflamata care sangereaza putin la periaj in partea de sus. Uneori am senzatia ca ma ustura limba pe laterale si ca am un discomfort generalizat in toata gura.
Mentionez ca am si probleme stomatologice, anume doua carii foarte urate si altele mai mici.
Acum cateva zile am avut si ceva probleme de respiratie si o jena in gat. Uneori resimteam o usoara durere in urechi.
Am 20 de ani si fumez de 4 ani nu mai mult de 10 tigari pe zi, cu perioade sau zile in care nu am fumat deloc. De doua saptamani de asemenea nu am mai fumat. Sunt extrem de ingrijorata ca aceasta stare de discomfort bucal si leziunile pot fi semnul unei boli grave. Deocamdata nu pot ajunge la un stomatolog deoarece locuiesc in strainatate iar serviciile de aici sunt foarte scumpe.
Va rog foarte mult sa imi spuneti ce ar putea fi pentru ca sunt din ce in ce mai ingrijorata!
Va multumesc!
3 comentarii
Posibil reflux gastro-esofagian. Ar trebui tinuta o dieta pentru reflux.
Postati topicul si pe sectiunea Boli ORL unde raspunde domnul doctor Flueraru Valeriu.
Postati topicul si pe sectiunea Boli ORL unde raspunde domnul doctor Flueraru Valeriu.
Buna ziua, ne puteti trimite niste poze ale dintilor si gingiilor ca sa va putem spune mai multe? Nu mi sunt suficiente informatiile ca sa va pot spune daca cauzele sunt dentare sau nu, si daca sunt dentare ce anume ati putea face
Cu tot respectul pentru colega mea, eu nu cred ca este reflux gastroesofagian.
Cu tot respectul pentru colega mea, eu nu cred ca este reflux gastroesofagian.
Da, va pot trimite cateva fotografii. Ati putea sa imi spuneti adresa dumneavoastra de e-mail?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 147maseaua de minte DOARE
- 17lasat de fumat=dureri de dinti si gingii?
- 4infectie...?
- 12de cativa ani imi sangereaza gingiile
- 7riscuri la implanturi
- 0mi se face rana... cand strang din dinti ma doare locul respectiv
- 3Durere sub masea
- 7Afectiune gingivala
- 3gingii inflamate
- 2gingie inflamata la copil
- 6Infectie masea, extractie radacina, inflamare gingie
- 1gingie arsa
- 2lucrare cu dinti de portelan gingii umflate si sangerande
- 1Probleme cavitate bucala, gingii inflamate, saliva vascoasa