leucocite in urina, urocultura negativa - lamuriri
fetita mea de 1 an si 2 luni a avut anul trecut o infectie urinara cu e.colli, pe care am tratat-o si nu a mai recidivat; totusi, de atunci, ii repet analizele de urina, si de cateva ori, i-au iesit nr crescut de leucocite in urina, si epitelii plate frecvente, cu toate ca urocultura este negativa;
puteti sa ma lamuriti si pe mine de unde apar aceste leucocite si ce investigatii trebuie sa mai fac?
multumesc
puteti sa ma lamuriti si pe mine de unde apar aceste leucocite si ce investigatii trebuie sa mai fac?
multumesc
9 comentarii
BUna adialex! leucocite crescute in urina inseamna ca undeva, pe tractul urinar, este o infectie. Faptul ca urocultura este negativa nu inseamna ca nu este infectie, ci ca din anumite motive bacteria nu a crescut pe mediul respectiv. Fie a fost inceput tratament antibiotic, fie din cauza recoltarii, fie ca bacteria nu creste pe mediul pe care a fost insamantata, etc. infectiile urinare recidivante la copilul mic ar trebui investigate atent atat de pediatru, cat si de un urolog, pentru a vedem motivul aparitiei lor. va doresc multa sanantate si sa cresteti mari!
multumesc f mult de promptitudinea cu care ati raspuns! deja ne-am programat la un medic urolog sapt viitoare, insa nedumerirea mea este ca desi nu este prima data cand apar astfel de rezultate, copilul este f bine, nu face febra, creste in greutate, este vioi, etc; ma intrebam insa daca este posibil ca infectia sa provina din sfera genitala, si ce fel de analiza sa cer pt a vedea pe ce fel de mediu de cultura se dezv bacteria;
multumesc f mult pt un eventual raspuns!
multumesc f mult pt un eventual raspuns!
Am si eu o problema legata tot de infectia urinara cu E Colli. Cam de vreo 2 ani de zile ma confrunt cu asa ceva. Am facut diverse tratamente cu diverse antibiotice (Ciprinol, Nolicin, Zinnat, Doxiciclina) in functie de antibiograma. Ultima oara mi-am facut si un examen de secretie vaginala si a aparut si acolo E Colli. Este posibil asa ceva?
Dati-mi un sfat despre cum as putea sa scap de aceste infectii. Problema suplimentara la mine este ca nu prea beau lichide, dar de la ultima urocultura am inceput fortat sa beau 2 l pe zi. Ce imi puteti recomanda? Va multumesc mult de tot!
Dati-mi un sfat despre cum as putea sa scap de aceste infectii. Problema suplimentara la mine este ca nu prea beau lichide, dar de la ultima urocultura am inceput fortat sa beau 2 l pe zi. Ce imi puteti recomanda? Va multumesc mult de tot!
noi am scapat de itu cu E colli cu tratament homeopat; a avut rezultate f bune la fetita mea de 2 ani, care dupa un episod de infectie urinara a facut tratament cu antibiotic, conform antibiogramei, si dupa aceea a inceput tratamentul homeopat; au trecut de atunci aproape 2 ani si infectia nu a mai reaparut;
sanatate!
sanatate!
Daca nu este prea mare deranjul, ati putea sa imi spuneti unde ati mers cu fetita dumneavoastra pentru tratamentul homeopat? As vrea sa il incerc si eu, pentru ca vreau sa mi se rezolve problema sa pot face si eu un bebe!
Multumesc frumos!
Multumesc frumos!
sper sa nu fie considerata reclama;
se numeste fundatia prohomeopatia, iar pe dr o cheama Gabriela Fagaraseanu;
sanatate!
se numeste fundatia prohomeopatia, iar pe dr o cheama Gabriela Fagaraseanu;
sanatate!
Buna ziua,
Am repetat testul de urina de 3 ori. De fiecare data apare ca nu am infectie urinara, dar la sumarul de urina apar leucocite 500 si hematii 50. Am facut si testul papanicolau si mi a iesit PapII inflamatie si la comentarii:leucocite numeroase!
Puteti sa mi spuneti daca exista vreo legatura intre ele? Ce as putea sa fac? Unde sa merg? Medicul ginecolog mi a zis ca nu stie care ar putea fi cauza.
Am repetat testul de urina de 3 ori. De fiecare data apare ca nu am infectie urinara, dar la sumarul de urina apar leucocite 500 si hematii 50. Am facut si testul papanicolau si mi a iesit PapII inflamatie si la comentarii:leucocite numeroase!
Puteti sa mi spuneti daca exista vreo legatura intre ele? Ce as putea sa fac? Unde sa merg? Medicul ginecolog mi a zis ca nu stie care ar putea fi cauza.
Ce tratament homeopat a-ti luat? Si pe ce durata? Pentru ca si eu ma confrunt cu infectie urinara si am tot luat diferite antibiotice la un anumit interval de timp îmi reapare. V-as fi recunoscătoare sa ma anunțați. Va mulțumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17ce boala poate fi si cum sa o tratez?
- 2infectie urinara
- 8rog interpretare analize urina
- 2leucocitoza cu neutrofilie
- 16Infectii urinare repetate!!!
- 10Benzoicum acidum -remediu homeopatic pentru infecţii urinare
- 4imi este frica.. usturime la urinare = afectiune ale cailor urinare?
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 5mancarime genitala... infectie urinara?!
- 2Prevenirea infectiei urinare
- 3Infectie urinara? Va rog sa imi spuneti ce pot avea???
- 12Leucocite in urina
- 1infectie urinara si urinez foarte des 25 - 30 de oripe zi
- 1Infectie urinara sau?
- 4infectie urinara, sange in urina
- 1infecti urinare cu e coli
- 1ziua nimic, noaptea mor de durere- e posibil?
- 3Infectie urinara
- 0Leucocite si trombocite mici
- 1Tratament uro-vaxom
Mai multe informații despre: Leucocitele infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: