infectie urinara si e-coli
buna ziua,
mi-am facut analizele si mi-a iesit infectie urinara cu bacteria e-coli, am luat tratament antibiotic si urinal akut, menstruatia trebuia sa-mi vina pe 30 septembrie si nu mi-a venit nici acum 17 octombrie, insarcinata nu sunt pentru ca mi-am facut 3 teste de sarcina cu teste diferite si au iesit negativ. Poate sa-mi intarzie atat de mult de la tratament si de la infectia urinara cu bacteria respectiva? Am scurgeri maroni asa cum le aveam mereu inainte sa-mi vina, dar niciun semn sa-mi vina si menstruatia. La sf luni sunt programata la gine, dar pana atunci puteti sa-mi dati vreun sfat va rog. Ciclul nu il am regulat, pastile anticonceptionale nu iau. Care ar fi cauza? Multumesc frumos. O zi buna!
mi-am facut analizele si mi-a iesit infectie urinara cu bacteria e-coli, am luat tratament antibiotic si urinal akut, menstruatia trebuia sa-mi vina pe 30 septembrie si nu mi-a venit nici acum 17 octombrie, insarcinata nu sunt pentru ca mi-am facut 3 teste de sarcina cu teste diferite si au iesit negativ. Poate sa-mi intarzie atat de mult de la tratament si de la infectia urinara cu bacteria respectiva? Am scurgeri maroni asa cum le aveam mereu inainte sa-mi vina, dar niciun semn sa-mi vina si menstruatia. La sf luni sunt programata la gine, dar pana atunci puteti sa-mi dati vreun sfat va rog. Ciclul nu il am regulat, pastile anticonceptionale nu iau. Care ar fi cauza? Multumesc frumos. O zi buna!
1 comentarii
E. Coli este o bacterie care colonizeaza intestinul gros și zona urogenitala la bărbați și femei.
Prezenta acestei bacterii in uretra nu este o problema dacă nu aveți simptome : dureri, mictii dureroase, senzații de arsura …
O problema este dacă in analiza generală de urina sunt prezente ( baterii + ) și ( leucocite mai mult de 3-5 in Cîmpulung De vedere ) iar la UROCULTURA se confirma E. Coli cu titlul mai mare de 10.*2 !!!!
In așa caz adresați-vă la urolog !
Sucese și multă sănătate va dorim !
Prezenta acestei bacterii in uretra nu este o problema dacă nu aveți simptome : dureri, mictii dureroase, senzații de arsura …
O problema este dacă in analiza generală de urina sunt prezente ( baterii + ) și ( leucocite mai mult de 3-5 in Cîmpulung De vedere ) iar la UROCULTURA se confirma E. Coli cu titlul mai mare de 10.*2 !!!!
In așa caz adresați-vă la urolog !
Sucese și multă sănătate va dorim !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3escherichia coli, sarcina
- 2zanocin pt e-coli?
- 7infectie urinara copil de 8 ani
- 3Infectie urinara cu E-COLI dupa nastere
- 3tratament infectie urinara cu e-coli grava
- 5Prostatita cronica acutizata
- 0daca nu e infectie urinare ce poate fi?
- 1Balonare, infectie urinara
- 6In legatura cu modul de administrare al granulelor efervescente URICOL
- 1infectia urinara afecteaza colul sau inf. ginec. infecteaza vezica?
- 14infectie urinara + infectie vaginala
- 2Ovule
- 0Infectie in urina
- 3Ecoli care recidivează
- 0Infectie Urinara cu E coli
- 3Infectie urinara
- 0Eritrocite si leucocite urina
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
- 0Bacteria E.coli
Mai multe informații despre: infectia urinara infectia cu e.coli
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: