la cat timp dupa actul sexual pot face testul de sarcina?
intrebarea mea este la cat timp dupa actul sexual pot face testul de sarcina?imi doresc foarte mult un bebelus, cu toate ca acum 4 luni am aflat ca am uter retrovers.sper ca totul sa fie bn si sa am un bebelus cat mai repede.multumesc
4 comentarii
Testul de sarcina se poate face si mai devreme, dar, pentru a fi de deplina incredere, trebuie facut la cel putin 16 zile de la actul sexual presupus fertil.
Uterul retrovers nu reprezinta nici un impediment pentru a ramanea insarcinata.
Uterul retrovers nu reprezinta nici un impediment pentru a ramanea insarcinata.
am uter retrovers...cu toate astea, am 5 avorturi la activ(deci am ramas insarcinata de 5 ori)+ o sarcina dusa cu brio pana la sfarsit. acum fetita are deja aproape 5 ani...deci nu conteaza prea mult chestia cu uterul.asa ca nu te speria si mai incearca.Cand faci testul, cumpara doua teste(scuze de gramatica).faci unul si dupa 2 zile faci altul, cumparat de la alta firma. asa vei fi sigura. succes.miha
multumesc frumos pt raspuns dr Dragomir si de asemenea iti multumesc miha_pinkcat pt incurajare si sper ca totul sa fie bn si sa am cat mai curand un bebelus.
buna!iau anticonceptionale chloe de o luna, administrate de doctor pentru noduli la sani si chisturi.trebuie sa continui tratamentul pentru inca doua luni.dupa a patra pastila alba(inactiva) mi-au venit problemele.am continuat sa le iau pe cele albe.dupa care..am inceput o alta tableta.aseara am luat primul comprimat galben (activ), iar astazi am avut un act sexual neprotejat.este vreo problema.????astept un raspuns urgent...va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce analize sa fac in cazul in care s-a rupt prezervativul?
- 4Cand se efectueaza un test de sarcina?
- 5oare cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 8O fi sarcina sau nu?
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 3testul de sarcina cand se face?
- 3testul de sarcina
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 11cm si teste negative peste sarcina?
- 32 teste de sarcina, ambele au fost negative se poate totusi sa fie vb de sarcina?
- 5ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
- 24Intarziere menstruatie-tratament Duphaston
- 5hcg marit teste de sarcina negative
- 2postinor 2, test de sarcina negativ..
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 0Avort spontan sau sarcina extrauterina?
- 0Intrebare test de sarcina - mi se pare prea repede ca s-au colorat ambele linii
- 1Când pot face testul de sarcina?
- 2Uter T sau retrovers?
Mai multe informații despre: Uterul retrovers testul de sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: