test de sarcina

am facut un test surecheck si a iesit negativ dar dupa 20 min se vedea extrem de sters a 2 liniutza daca ma uitam foarte atenta la geam la multa lumina daca ma uitam la lumina camerei nu se vedea decat prima linie, o fi pozitiv? toate contactele le-am avut protejate cu prezervativ si am avut si menstruatie, doar ca mai redusa (3 zile) inainte 5
3 comentarii

Din câte ştiu eu pe toate testele scrie să nu le verifici la mai mult de 10 minute (ştiu şi cazuri care au verificat după 24 ore şi a văzut că scrie pozitiv)- deci nu cred că eşti gravidă. Citeşte cu atenţie ce scrie pe prospecte!

esti livia?? pari sa ai aceleasi intrebari ca ea. si mi se pare greu de crezut ca exista 2 oameni care chiar sa nu stie nimic...

Pe data de 4 aug 2010 mi-a venit menstruatia, desi inainte cu 1 zi am facut sex protejat (cu prezervativ), dar in luna septembrie inca nu mi-a venit. Am facut doua teste de sarcina si ambele au iesit negative ( surecheck si sensiblue). Primul test l-am folosit pe data de 8 septembrie si pe celalalt pe 13 septembrie.Mentionez ca am ciclu regulat de 28 de zile. Care este cauza acestei intarzieri?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8test de sarcina - recomandare
- 3daca iau anticonceptionale... pot sa imi fac test de sarcina?
- 2teste sarcina
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 6Sunt gravida? va rog ajutati-ma
- 5in primele 8 zile dupa ciclu e posibil sa raman insarcinata?
- 3testul de sarcina pozitiv, menstruatie intariziata 8 zile
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 3testul de sarcina dupa cate zile se face?
- 8intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ
- 1ma pot baza pe testul de sarcina?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 1testu de sarcina
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 1Exista posibilitatea unei sarcini?
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
- 1Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată
- 0Test sarcina cu o linie stearsa
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: