test de sarcina

am facut un test surecheck si a iesit negativ dar dupa 20 min se vedea extrem de sters a 2 liniutza daca ma uitam foarte atenta la geam la multa lumina daca ma uitam la lumina camerei nu se vedea decat prima linie, o fi pozitiv? toate contactele le-am avut protejate cu prezervativ si am avut si menstruatie, doar ca mai redusa (3 zile) inainte 5
3 comentarii

Din câte ştiu eu pe toate testele scrie să nu le verifici la mai mult de 10 minute (ştiu şi cazuri care au verificat după 24 ore şi a văzut că scrie pozitiv)- deci nu cred că eşti gravidă. Citeşte cu atenţie ce scrie pe prospecte!

esti livia?? pari sa ai aceleasi intrebari ca ea. si mi se pare greu de crezut ca exista 2 oameni care chiar sa nu stie nimic...

Pe data de 4 aug 2010 mi-a venit menstruatia, desi inainte cu 1 zi am facut sex protejat (cu prezervativ), dar in luna septembrie inca nu mi-a venit. Am facut doua teste de sarcina si ambele au iesit negative ( surecheck si sensiblue). Primul test l-am folosit pe data de 8 septembrie si pe celalalt pe 13 septembrie.Mentionez ca am ciclu regulat de 28 de zile. Care este cauza acestei intarzieri?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8O fi sarcina sau nu?
- 6sunt insarcinata?
- 6Testele de sarcina pot da gres?
- 3ajutati-ma... testul a iesit pozitiv!
- 8Avortul sub 18 ani
- 6nu reusesc sa concep un bebe!
- 6Test de sarcina negativ, menstruatia venita.. sunt totusi insarcinata?
- 3testul de sarcina pozitiv, menstruatie intariziata 8 zile
- 1test de sarcina sigur
- 43 luni si teste negative?e posibil?
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 3test de sarcina
- 11ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog frumos:(:X
- 8Sunt insarcinata?
- 3Simptome premenstruale, test de sarcina negativ
- 0primul test pozitiv, urmatoarele doua negative:(
- 3Test sarcina pozitiv fals ??
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 0Testele de sarcina
- 0Testul de sarcina îți arată că ai cancer la testicule dacă iese pozitiv?
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: