Internarea in spital presupune un nou tratament indiferent daca este necesar sau nu ?
am inteles ca pentru a beneficia de pensie de boala pt schizofrenie trebuie sa ma internez in spital pt evaluare acolo.
problema pe care mi-o pun este daca voi fi nevoit sa mi se administreze o noua medicatie, una standard internarii in spital, sau voi putea continua tratamentul pe care il am deja.? Subliniez ca scopul internarii nu este pt a primi doagnostic nou, ci pt a confirma ca am aceasta boala de catre un medic psihiatru din cadru spitalului...
problema pe care mi-o pun este daca voi fi nevoit sa mi se administreze o noua medicatie, una standard internarii in spital, sau voi putea continua tratamentul pe care il am deja.? Subliniez ca scopul internarii nu este pt a primi doagnostic nou, ci pt a confirma ca am aceasta boala de catre un medic psihiatru din cadru spitalului...
7 comentarii
Buna ziua
Internarea nu presupune automat folosirea unui alt medicament. Oricum la internare veti discuta cu un medic si puteti discuta toate acestea.
Internarea nu presupune automat folosirea unui alt medicament. Oricum la internare veti discuta cu un medic si puteti discuta toate acestea.
Sunt foarte multe cazuri cu asfel de internari la psihiatrie, mai ales din rindul persoanelor care nu prea au motive de pensionare, asa ca tu daca si am inteles ca ai motive f f serioase pt pensionare mergi cu trimitere de la medicul de familie care te poate ajuta si el cu sfaturi. Dupa internare o sa fi evaluat de comisii de expertiza care te va chema la revizuire peridic (anual ori la 2 ani ) in funtie de diagnostic.
Numai bine si mult succes.
Numai bine si mult succes.
@Psiholog Pescaru Valentin... multumec pt raspuns
@tassevasi multumesc pt raspuns, insa cred ca informarea ta este gresita... ma refer la fpatul ca am nevoie de trimitere de la dr de fam. eu am deja un psihiatru la care merg pt control. daca e nevoie de trimitere pt internare, aceasta ar veni de la psihiatru, nu de la dr de fam.
@tassevasi multumesc pt raspuns, insa cred ca informarea ta este gresita... ma refer la fpatul ca am nevoie de trimitere de la dr de fam. eu am deja un psihiatru la care merg pt control. daca e nevoie de trimitere pt internare, aceasta ar veni de la psihiatru, nu de la dr de fam.
Da, cu atit mi bine, eu nu stiam, numai bine.
Faceti.o.internare administrativa nu se schimbs nimic la dg sau tratsment faceti o evaluare psihologica si se sustine dg de schizofrenie
@ Dr. Mătușa Ion-Cătălin, multumesc pentru raspuns
Pentru putin cu drag oricand in limita timpului disponibil. Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2schizofrenie sau nu?
- 7schizofrenia si obsesia
- 4sunt schizofrenica?
- 1schizofrenia ereditara
- 1Tulburari schizoide - apatia
- 17Schizofrenie!
- 14Ma va accepta cineva asa cum sunt?
- 1Diagnostic pus gresit (modificat)
- 1Incadrare grad de handicap
- 0Pensionare
- 2Schizofrenie!Psihoze majore.
- 8Antipsihotic schizofrenie
- 15Tratament ayurvedic in loc de neuroleptice/antipsihotice?
- 0Cardiopatie hipertrofica
- 5Grad |||
- 16Pt persoanele Letargice cu schizo (am noutati)
Mai multe informații despre: Schizofrenia pensia de boala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: