usturimi si mancarimi vaginale

la intrarea in vaggin ma ustura si ma mananca si in plus am si o mica iritatie langa clitoris si ma ustura la urinare, voare din ce cauza?daca se poate ca sa primesc un raspuns la problema aceasta, multumesc.
1 comentarii

Buna ziua,
Va recomandam sa va mergeti la un consult ginecologic deoarece este destul de greu sa ne pronuntam si sa avem o o imagine clara asupra naturii problemelor dumneavoastra, preferabil ar fi sa respectati si conditiile de recoltare in cazul in care medicul o sa va recomade acest lucru: a) sa nu fi ti in perioada menstruatiei; b) sa nu va faceti spalaturi intravaginale inainte cu 48 ore; c) sa nu aveti contact sexual cu 24 ore inante.
O zi excelenta!
Va recomandam sa va mergeti la un consult ginecologic deoarece este destul de greu sa ne pronuntam si sa avem o o imagine clara asupra naturii problemelor dumneavoastra, preferabil ar fi sa respectati si conditiile de recoltare in cazul in care medicul o sa va recomade acest lucru: a) sa nu fi ti in perioada menstruatiei; b) sa nu va faceti spalaturi intravaginale inainte cu 48 ore; c) sa nu aveti contact sexual cu 24 ore inante.
O zi excelenta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12mancarimi, bubite in zona pubiana
- 1Naparlirea Penisului, Este Grav ?
- 5de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 3in jurul penisului mi s-a inrosit pielea si am mancarimi ff mari
- 3am nevoie de un raspuns: senzatie de durere in timpul sexului
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 3de vreo 2 zile, cand urinez ma ustura ingrozitor de abia pot face
- 5mancarime dupa urinare + urina tulbure
- 3mancarimi, usturimi... in zona genitala
- 3mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
- 3secretie din penis alb galbuie fara miros + mancarime + usturime la urinare
- 3mancarimi in zona genitala = infectie?
- 4Ajutati-ma va rog!
- 8Usturime in zona suprapubiana in zona vezicii urinare
- 2Usturimi vaginale cauzate de rana pe col?
- 0Usturime fara mancarimi intre labii
- 0Mancarime
- 0Mâncărimi, roseata
- 0Iritatie si mancarime penis
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala