usturimi si mancarimi vaginale
la intrarea in vaggin ma ustura si ma mananca si in plus am si o mica iritatie langa clitoris si ma ustura la urinare, voare din ce cauza?daca se poate ca sa primesc un raspuns la problema aceasta, multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Va recomandam sa va mergeti la un consult ginecologic deoarece este destul de greu sa ne pronuntam si sa avem o o imagine clara asupra naturii problemelor dumneavoastra, preferabil ar fi sa respectati si conditiile de recoltare in cazul in care medicul o sa va recomade acest lucru: a) sa nu fi ti in perioada menstruatiei; b) sa nu va faceti spalaturi intravaginale inainte cu 48 ore; c) sa nu aveti contact sexual cu 24 ore inante.
O zi excelenta!
Va recomandam sa va mergeti la un consult ginecologic deoarece este destul de greu sa ne pronuntam si sa avem o o imagine clara asupra naturii problemelor dumneavoastra, preferabil ar fi sa respectati si conditiile de recoltare in cazul in care medicul o sa va recomade acest lucru: a) sa nu fi ti in perioada menstruatiei; b) sa nu va faceti spalaturi intravaginale inainte cu 48 ore; c) sa nu aveti contact sexual cu 24 ore inante.
O zi excelenta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3disconfort in timpul actului sexual
- 4Scurgere maronie si mancarime vaginala
- 4am o usturime insuportabila
- 2mancarimi in jurul capului penisului si usturari la urinare
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 3pete rosii si mancarime
- 16mancarmi zona vaginala
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 3usturimi vaginale si urina inchisa la culoare
- 3mancarimi
- 4Usturimi, mancarimi, arsuri ale uretrei.
- 3am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi
- 7Infectie transmisibila sexual
- 2usturimi in zona genitala
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 1Mancarime si usturime
- 10Mancarimi si usturimi genitale
- 0Întrebare
- 4Infecție urinara/ candida
- 1Mâncărimi și rană in zona intimă
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala