usturimi si mancarimi vaginale
la intrarea in vaggin ma ustura si ma mananca si in plus am si o mica iritatie langa clitoris si ma ustura la urinare, voare din ce cauza?daca se poate ca sa primesc un raspuns la problema aceasta, multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Va recomandam sa va mergeti la un consult ginecologic deoarece este destul de greu sa ne pronuntam si sa avem o o imagine clara asupra naturii problemelor dumneavoastra, preferabil ar fi sa respectati si conditiile de recoltare in cazul in care medicul o sa va recomade acest lucru: a) sa nu fi ti in perioada menstruatiei; b) sa nu va faceti spalaturi intravaginale inainte cu 48 ore; c) sa nu aveti contact sexual cu 24 ore inante.
O zi excelenta!
Va recomandam sa va mergeti la un consult ginecologic deoarece este destul de greu sa ne pronuntam si sa avem o o imagine clara asupra naturii problemelor dumneavoastra, preferabil ar fi sa respectati si conditiile de recoltare in cazul in care medicul o sa va recomade acest lucru: a) sa nu fi ti in perioada menstruatiei; b) sa nu va faceti spalaturi intravaginale inainte cu 48 ore; c) sa nu aveti contact sexual cu 24 ore inante.
O zi excelenta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3disconfort in timpul actului sexual
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 3o ciuperca in zona vaginala care ma mananca
- 4probleme feminine: mancarimi in zona labiilor
- 8Mi s-a umflat labiile interioare, am mancarimi si ma ustura!
- 5control ginecologic si analiza pentru clamidia a iesit pozitiva
- 3am o mancarime in zona inghinala... ce boala e?
- 7Am si eu o intrebare va rog frumos
- 7Problema grava piele, astept raspuns urgent, multumesc!
- 8Mancarimi vaginale
- 5Test papanicolau.. negii genitali
- 6Oare sa fie o mica infectie de la sexul anal cu doamna?
- 1Intarzierea ciclului menstrual si mancarime
- 3Usturime si senzatie de arsura continua
- 1Bubite rosii penis
- 1Ajutați-mă; mi-a spus ca am in organism ciupearca Candida
- 0Iritatie penis
- 0Usturime si mncarime
- 0Urinări foarte dese și mâncărime vaginală
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala