o mancarime suparatoare in zona genitala
am si eu o problema care ma supara de mult, dar mi-a fost jena sa consult un medic.Am o mancarime in zona inghinala si a parului pubian, fara alte semne, nici roseata, nici vezicule sau alte semne.Apare mai ales noaptea si la caldura.Va rog sa ma ajutati nu vreau sa ma duc la medic.
2 comentarii
Puteti incerca sa aplicati de doua ori pe zi solutie de iodosept sau betadine ca sa dezinfectati zona de eventuale ciupercute.
Daca nu dispare senzatia consultati dermatologul.
Cu consideratie, prof.dr.Anca Zbranca
Daca nu dispare senzatia consultati dermatologul.
Cu consideratie, prof.dr.Anca Zbranca
Va multumesc pentru sfat, sper sa se rezolve problema, cat mai repede.Am omis sa va spun ca am o ciuperca la picioare de mai bine de 25 de ani pe care nu am reusit sa tratez nici pana azi.Ultima incercare de tratare a fost cu Locoid lipocrema si dezinfectare cu Betadine inainte de a aplica crema.Intr-adevar dispar veziculele cat timp aplic tratamentul, dar dupa 2-3 luni reapar, dermatologul pe care l-am consultat mi-a spus ca nu voi scapa niciodata de tot.Intrebarea care ma framanta este daca este vorba de aceeasi ciuperca si pentru zona inghinala sau am "adunat" alta in urma unei operatii facute de 2 ani in zona respectiva (am avut un chist de grasime care a fost scos).
Eu va doresc sarbatori fericite, un LA MULTI ANI! calduros si multa putere de munca si la anul care vine.
Cu toata stima si consideratia pentru ceea ce faceti rave
Eu va doresc sarbatori fericite, un LA MULTI ANI! calduros si multa putere de munca si la anul care vine.
Cu toata stima si consideratia pentru ceea ce faceti rave
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie vaginala
- 4de cateva zile am anumite mancarimi in zona vaginului
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 2de cateva zile ma tot mananca in zona genitala...
- 9herpes genital?
- 15Mancarimi puternice!
- 2albeata si mincarimi?
- 0Mancarimi zona genitala AJUTOR
- 4Usturimi si mancarimi in zona vaginala
- 3mancarimi ingrozitoare ale penisului
- 11usturimi si mancarimi chiar in capul penisului + o secretie alba din penis
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 1multe bubite albe intre vagin si anus
- 4Mancarime si roseata gland si preput
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 1Vaginita in sarcina
- 0bubițe roșii pe penis care mă mănâncă
- 1probleme jos
- 2Problema în urma unui act sexual
- 1Miros neplacut, mancarime
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala