Ajutor !!! bubite rosii pe capul penisului
Buna ziua, am si eu o problema si nu ii dau de cap.. am fost depistata cu hpv si de asemenea am o rana pe col ce trebuie scoasa cat de curand. Dar problema cea mare este a prietenului meu.. are niste bubite rosii pe capul penisului si numai scapa de ele, a incercat tot felul de creme dar nici un efect.. plus ca sub capul penisului este rosu.. a incercat spalaturi cu bicarbonat, crema cu iod, canesten.. nidoflor.. si nici un efect... este posibil sa fi contactat vreo bacterie de la mine tinand cont de faptul ca am hpv sau ce se poate face? Va rog ajutati-ma !!
2 comentarii
Tot eu sunt, si plus de asta cand isi decaloteaza penisul numai are secretia aceea si il jeneaza... ce se intampla? Stie cineva?
Buna ziua,
indicat ar fi pentru partenerul dvs. este sa consulte un medic dermatolog sau un medic urolog care sa il ajute in depistarea acestei probleme prin efectuarea unor analize; diagnosticul virtual nu este cel mai acurat pentru rezolvarea problemei prietenului dvs. de aceea este recomandat sa consulte un medic de specialitate
O zi buna,
Echipa Medicala marie Stopes
indicat ar fi pentru partenerul dvs. este sa consulte un medic dermatolog sau un medic urolog care sa il ajute in depistarea acestei probleme prin efectuarea unor analize; diagnosticul virtual nu este cel mai acurat pentru rezolvarea problemei prietenului dvs. de aceea este recomandat sa consulte un medic de specialitate
O zi buna,
Echipa Medicala marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Infectie cu hpv genital, acum 2 ani
- 2cum se poate depista hpv?
- 14Bubite rosii pe capul penisului
- 10Bubite rosii pe capul penisului
- 5buba rosie pe scrot
- 10Despre HPV
- 4Cum scap de HPV
- 0de cativa ani buni am niste bubite rosii pe penis si pe testicule
- 2Infectie cu HPV - ajutor
- 19HPV high risk
- 1Bubiţe roşii pe capul penisului
- 0Mancarime bubite rosi
- 0Apariția unor pete rosii, bubite rosii, inflamatia pielii care acopera penisul si mancarimi
- 0Tulpina 53 cu posibil risc oncogen
- 0Bubite rosii ca o pata
- 9Analize genotipare hpv
- 4Papilom pe trunchi la copil de 7 ani
- 1HPV - Genotipul 16
- 2Rana cu risc scazut, prezente tulpina HPV 16 si 53
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: