in timpul actului sexual!
salut la toata lumea. am si io o problema am o prietena de 6 luni de 4 luni facem sex inainte mai rar de 2 ori pe saptamana de vreo luna facem aproape zi de zi si am avut de vreo 4 ori o experientza urata in timpul actului sexual era totul bine si frumos cat eram io deasupra cand schimbam sa se urce ea dupa cateva secunde se inmuia penisul:( trebuia sa ma pun io iarasi sa-si revina sambata, duminica, luni 3 zile la rand no problema dupa o pauza de 2 sapt ca a fost pe ciclu deci 3 zile la rand cate o partida de 1-2 ore:) astazi ne-am pus in pat ne-am excitat toate bune mi sa sculat pana ne-am dezbracat sa inmuiat inapoi am inceput sa ne excitam iara si si-a revenit am dat cat am dat cu toate ca stateam cu frika sa nu se inmoaie inapoi cand sa pus deasupra sa inmuiat de tot si nici ca sa mai sculat :( oare am ceva deci repet mai intotdeauna cand se urca ea peste mine nush se inmoaie nu de tot dar nu mai e la fel ca atunci cand dau io:( va rog raspundetimi si mie va multumesc mult sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea dar ma ingrijoreaza si imi pierd increderea in mine:(
9 comentarii
Stai linistit, se mai intampla asemenea lucruri, nu tocmai placute pt un barbat. Dar nu esti singurul.
Incearca si faceti sex numai in pozitii care te avantajeaza pe tine, partenera o sa te inteleaga. Probabil, parerea mea, k tu esti mai sigur pe tine cand esti in pozitia aia deasupra si simti ca o domini. Si poate k nu iti place cand te domina ea, nu stiu, asta cred, poate ca gresesc dar nu am alta explicatie.
Incearca sa te relaxexi si nu te mai supara !
Succes!
Ali
Incearca si faceti sex numai in pozitii care te avantajeaza pe tine, partenera o sa te inteleaga. Probabil, parerea mea, k tu esti mai sigur pe tine cand esti in pozitia aia deasupra si simti ca o domini. Si poate k nu iti place cand te domina ea, nu stiu, asta cred, poate ca gresesc dar nu am alta explicatie.
Incearca sa te relaxexi si nu te mai supara !
Succes!
Ali
da dar uite am incercat si azi stau cu prietena se scoala umpik si adoartme la loc inebunesc nu mai stiu ce sa fac fac depresie psihica:((
A da sa nu uit de excitat ma excit normal da nu se scoala:|
Pai, nu stiu ce sa mai zic. Poate chiar ai o problema cu erectia, dar asta nu inseamna ca tu sa iti pierzi increderea in tine doar esti barbat.
Ar trebuie sa stai de vorba cu un medic, nu e o rusine, daca ai citit pe forum sunt fel si fel de cazuri nu esti singurul si eu cred ca problema ta are rezolvare.
drhouse este unul din medicii in care eu am incredere, are niste raspunsuri minunate, trimite-i un mesaj si sigur te va indruma ce sa faci si iti da un sfat.
Succes
All
Ar trebuie sa stai de vorba cu un medic, nu e o rusine, daca ai citit pe forum sunt fel si fel de cazuri nu esti singurul si eu cred ca problema ta are rezolvare.
drhouse este unul din medicii in care eu am incredere, are niste raspunsuri minunate, trimite-i un mesaj si sigur te va indruma ce sa faci si iti da un sfat.
Succes
All
si cum fac sa vb cu drhouse ca deja e a 3 zi in care e la fel si nu mai suport mie frika:| maine o sa ma duc si pana la spital sa intreb sa vad ca inebunesc :(
Intra pe id dansei si jos in pagina scrie acolo sa trimiti un mesaj acelui utilizator.Scrii si il trimiti!
Si linisteste-te un pic, o sa vezi ca rezolvi problema!
Ali
Si linisteste-te un pic, o sa vezi ca rezolvi problema!
Ali
ms mult ali39 pt sfaturi se pare ca totul era in mintea mea frika si teama de a nu se repeta ce-am patit erau cauza problemei mele:d astazi am fost cu prietena si mi-am eliberat mintea de orice stres si probleme m-am lasat purtat de val si totul a fost bine micutzu meu sia revenit in fortza=))) ms mult de sfaturi :*:*
Succes in continuare, lasa frica si teama deoparte, in aceste situatii nu trebuie sa faca parte din viata ta !
imi poti explica si mie cum dau de drhouse ca nu resusesc?:( te rog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand penisul meu este in erectie, ia o forma curbata in jos
- 2probleme de erectie
- 7pete maronii pe piele in zona genitala
- 4erectie-problema serioasa rog sfat
- 4piele uscata nu de pe varful penisului ci de partea care acopera
- 6Am vrut sa facem sex, dar i-a scazut instant erectia
- 9alunita pe penis
- 6bube sub pielea penisului
- 4secretie galbuie + durere in partea dreapta a penisului
- 4Probleme de erectie de la 17 ani ?
- 17Cresterea penisului
- 7Pot folosi Wartec in urmatorul caz?
- 4Problema Penis!Pete albe + problema decalotarea
- 5Pete rosii penis si miros urat. VA ROG AJUTOR!!!
- 0probleme de erectie: sensibilitatea penisului a scazut + o mica durere
- 6ce imi puteti recomanda pentru a avea o erectie mai buna?
- 1probleme genitale barbat
- 2fungi
- 3pielea penis umflata
- 4Problema erectie...
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: