bubite rosii pe capul penisului care nu il dureau, nici nu il mancau.au disparut dupa 4-5 zile
acum 6 luni am fost depistata cu trichimonas si am facut tratament, atat eu cat si partenerul meu.de atunci nu am mai avut nimic.acum 2-3 sapt partenerului meu i-au iesit bubite rosii pe capul penisului care nu il dureau, nici nu il mancau.au disparut dupa 4-5 zile.n-eam gandit ca ar putea fi de la faptul ca am ramas insarcinata si mi s-a schimbat ph-ul intravaginal.dar am facut chiuretaj si dupa ce mi-am revenit.am avut contact sexual si la 2 zile i-au iesit iar, dar mult mai mici si la fel, nedureroase si fara mancarime.i-au disparut in maxim 3 zile.precizez ca eu nu prezint nici un simpton:nu durere, nu mancarine, nimic.ma gandesc ca daca aveam ceva, ginecologul ar fi sesizat(am fost la 3 controale legate de chiretaj si cred ca ar fi sesizat daca era vreo problema).deci, imi puteti spune ce are?e grav???
3 comentarii
nu este grav insa daca ai luat antibiotice in aceasta perioada e posibil ca flora vaginala sa fi avut de suferit asa ca cel mai bine ar fi sa mai faci un control si sa-i spui exact medicului simptomele prietenului tau pt ca e posibli sa ai un inceput de candida...si eu trec exact prin ce treci tu
ms mult pt rasp.posibil sa fie pana la urma din cauza graviditatii si a antibioticelor luate dupa chiuretaj pt ca de cand am scris, nu s-a mai intamplat nimic.totul e ok.ms mult ink o data!poate vb pe mess...ai o adresa?
Sotul trebuie sa-si recolteze o secretie uretrala si sa consulte un dermatolog.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2niste bubite rosii pe zona preputului
- 144help pls! bubite rosii pe capul penisului, nu pe piele, pe cap!
- 14Capul penisului rosu
- 3bubite rosii mici pe penis + substanta alba, pls help
- 6Rog seriozitate - Bubitze rosii-rozalii in jurul penisului.
- 16Iritatie pe capul penisului
- 2ajutor bubite rosii pe capul penisului
- 3Problema penis...
- 0Bubite rosii pe capul penisului!URGENT!
- 18dupa un contact sexual neprotejat mi-au iesit niste bubite mici, rosii care ma mancau
- 2Bubite rosii pe capul penisului
- 1Imflamatie si iritatie penis
- 0bubițe roșii pe penis care mă mănâncă
- 0Mancarime bubite rosi
- 2Ajutor !!! bubite rosii pe capul penisului
- 1Scurgeri din penis si bubite rosii
- 0Bubite rosii ca o pata
- 0Bubita pe penis
- 2Pata rosie pe capul penisului. ce doctor sa consult
- 2Penis durere disconfort dupa herpes genital de prima infecție
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis