secreti ale penisului

Buna ziua.am o secretie galbuie pe pereti penisului si ma cam mananca cand penisul secreta substanta.Nu apare mereu, cam o data pe luna si tine cateva zile.As vrea sa stiu daca e o boala ce se poate transmite si la iubita mea?Multumesc.
3 comentarii

Daca spui ca apare o data pe luna si tine cateva zile inseamna ca asta ai observat de-a lungul catorva luni.in aceste luni prietena ta s-a plans de vreun simptom in sfera genitala ? A avut scurgeri vaginale suspecte, usturime, durere sau, mancarimi, cum ai si tu ?

buna ziua. aceeasi problema o am si eu de cateva zile, am niste mancarimi ale penisului si niste secretii pe care eu nu le-am avut pana acu cateva zile, adica de vreo 3 zile.
problema e, ca si prietena mea se plange ca are niste secretii suspecte de vreo saptamana si ceva.
ce poate sa fie?
problema e, ca si prietena mea se plange ca are niste secretii suspecte de vreo saptamana si ceva.
ce poate sa fie?

buna, am si eu aceeasi problema, de 3 zile am niste mancarimi ale penisului si secreta o substanta de culoare alba. prietena mea se plange ca si ea are mancarimi, ce pot face sa scap de ele ? va rog ajutati-ma. multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Moare la intrare:((
- 69Marimea penisului
- 3problema cu penisul... imi este si rusine sa fac sex cu prietena mea
- 9decalotarea penisului.. cand?
- 10papule perlate sau radacini de par?
- 14Bubite rosii pe capul penisului
- 15Vegetatii veneriene
- 5Leziuni multe pe glandul penisului !
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 4mi-a crescut ceva pe penis...?
- 10despre cresterea penisului
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 8O mica mare problema.. nu stiu?
- 14Penisul si altele
- 1Piele penis
- 6penis umezit
- 3Pigmentare a penisului in urma contactului sexual?
- 0Probleme la penis
- 0Sub pielea preputului am o piele care atarna intr un fel de capul penisului
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: