Fisura anala
Buna ziua!
In urma cu ceva ani din cauza unei constipatii am avut problema cu o fisura anala care in timp s-a vindecat, dar acum in urma unor scaune mai voluminoase a aparut din nou. Pe hartie apare un punct mic de sange iar usturimile sunt foarte, foarte slabe. E ca un cerc vicios, pentru ca de multe ori dupa defecatie se tot deschide. Ce tratament as putea sa urmez? E adevarat ca daca tii picioarele pe un scaunel e o pozitie mai buna pentru defecatie?
Multumesc anticipat!
In urma cu ceva ani din cauza unei constipatii am avut problema cu o fisura anala care in timp s-a vindecat, dar acum in urma unor scaune mai voluminoase a aparut din nou. Pe hartie apare un punct mic de sange iar usturimile sunt foarte, foarte slabe. E ca un cerc vicios, pentru ca de multe ori dupa defecatie se tot deschide. Ce tratament as putea sa urmez? E adevarat ca daca tii picioarele pe un scaunel e o pozitie mai buna pentru defecatie?
Multumesc anticipat!
1 comentarii
Bună,
Cum mai e situația după atâta timp, ai reușit sa găsești un remediu pentru vindecarea fisurii ? Și eu trec printr-o situație asemănătoare, am avut o fisura acum 3 ani, s-a vindecat (sau cel puțin asa am crezut eu pentru ca nu am mai avut simptome) și de 3 luni a revenit și nu mai îmi da pace
Cum mai e situația după atâta timp, ai reușit sa găsești un remediu pentru vindecarea fisurii ? Și eu trec printr-o situație asemănătoare, am avut o fisura acum 3 ani, s-a vindecat (sau cel puțin asa am crezut eu pentru ca nu am mai avut simptome) și de 3 luni a revenit și nu mai îmi da pace
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Hemoroizi, fisura anala
- 5dupa constipatie a ramas cu fisuri anale?
- 4fisura anala, constipatie foarte repede
- 8fisura anala sau altceva?
- 13fisura anala
- 17o problema mai ciudata
- 4durere de fundic
- 2Fisuri anale?
- 29Refacere operatie fistula perianala
- 6fisura anala
- 8Ajutor! Fisura anala acum o luna!
- 4hemoroizi si fisuri anale
- 6Iritatie intre fese
- 2Detralex 500 mg constipa?
- 0Remediu hemoroizi si fisuri anale
- 8Lichen sclero-atrofic vulvar
- 1Fisură anala sau altceva? Va rog un sfat!
- 5Fisura anală
Mai multe informații despre: Fisurile anale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: