basici in zona genitala si pe pielea extremitatilor inferioare
buna ziua! acum o saptamana jumate mi-a aparut o basica in zona pubiana, lateral de labia mare, si nu am dat atentie desi ma incomoda. Dupa 1 zi am verificat mai in detaliu si observasem ca se facuse rana. am sterilizat si am aplicat un plasture si mai rau am facut, rana s-a marit, a ajuns de 3 cm in diametru. dupa 3, 4 zile, am observat ca in centrul ranii, era piele, normala, si doar pe margini era rana, care cred ca includea si epiderma si derma. ma rog, am aplicat si bepanthen... in cele din urma a trecut, s-a vindecat complet de la sine, dar apoi au inceput sa-mi apara basici pline cu lichid clar sub fese si in jurul genunchilor si chiar si pe gamba. ce ar putea fi?
3 comentarii
Posibil herpes genital.
Mergeti imediat la dr. pt tratament sa nu va umpleti de bube si nu mai umblati la ele.
Mergeti imediat la dr. pt tratament sa nu va umpleti de bube si nu mai umblati la ele.
Buna ziua,
Va recomandam sa mergeti la un consult dermatologic in timp ce aveti aceste "basici", insa inante de a folosi unguente sau alte tratamente.
O zi frumoasa!
Va recomandam sa mergeti la un consult dermatologic in timp ce aveti aceste "basici", insa inante de a folosi unguente sau alte tratamente.
O zi frumoasa!
@ aalexandraa alexa
Gasiti in acest film american facut de un doctor roman poze cu tot felul de bube si basici cauzate de boli cu transmitere sexuala. Sper ca ati fost la medic si ati luat deja tratament.
-*
despre bts - cu imagini si explicatii
Ambii parteneri trebuie sa faca tratament.
(* modificat de admin)
Gasiti in acest film american facut de un doctor roman poze cu tot felul de bube si basici cauzate de boli cu transmitere sexuala. Sper ca ati fost la medic si ati luat deja tratament.
-*
despre bts - cu imagini si explicatii
Ambii parteneri trebuie sa faca tratament.
(* modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1senzatie de mancarime si arsura in zona anala
- 15Iritatie intre picioare
- 6umflaturi in zona anala si pe limba
- 0Iritatii zona perianala
- 1usturime anala
- 2Piele iritata in zona anala
- 6Iritatie intre fese
- 7Infectie anala
- 1Usturimi in zona anala
- 0Pielea din jurul anusului arsa
- 1Discomfort in anus/rect?