De ce nu mi-a venit menstruatia?

Buna seara, de curand mi-am inceput viata sexuala mai exact pe 23.01, pe data de 28.02 trebuia sa-mi vina menstruatia, dar se pare ca nici in momentrul de fata nu mi-a venit, ultima menstruatie fiind pe 28.01, vreau sa mentionez ca toate contactele sexuale au fost protejate, desi am facut 3 teste de sarcina, pentru a ne lua de o grija, iar acestea au iesit negative.Pe langa acest aspect in urma cu aproximativ 2 saptamani am fost racita si am luat antibiotic Klabax, dar am si dureri la nivelul ovarelor si al sanilor.Ce problema as putea avea, ar putea fi o dereglare hormonala, banuiesc ca riscul unei sarcini este exclus.Va multumesc anticipat!
1 comentarii

In conditiile descrise probabil ca nu este vorba despre sarcina ci despre o dereglare hormonala. Indiferent cum ar situatia insa este recomandat sa investigati cauzele dereglarii mergand la un control si analize specifice.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1imi intarzie ciclul
- 4intarziere menstruatie si sarcina
- 4imi intarzie menstruatia, as putea fi insarcinata?
- 8sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
- 6sarcina sau nu?
- 5Simptome ciudate: ameteli, greata, dureri de cap, ovare si spate + menstruatie intarziata
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 2Ciclu la 60 de zile !
- 2sunt gravida?
- 2menstruatie intarziata 10 zile... sunt sarcina?
- 4Intarziere menstruatie
- 1Intarziere menstruatie
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 0Menstruatie intarziata
- 1Menstruatie intarziata
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 6Sunt nedumerit... in legatura cu menstruatia si sarcina
- 0Întârziere menstruatie in urma tratamentului cu Duphaston
- 0Urgent, Intarziere ciclu menstrual
- 0Menstruatie
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: