sunt bune melleva 35?
5 comentarii
daca le'ai luat si le iei dupa ce ai discutat cu un medic nua r treb sa se modifice ceva..in mod normal de la anticonceptionalele luate ca la carte.. modificari pot aparea in bine.. reglarea mentruatiei..si curtarea perioadei de mentruatie.. fara dureri sau alta jena :)
eu una iau novynette..si de la 6 zile mi' a scurtat la 2 zile de mentruatie.
eu una iau novynette..si de la 6 zile mi' a scurtat la 2 zile de mentruatie.
melleva 35 mi lea prescris doctorul ginecolog.chestia este k eu nu am luat niciodata anticonceptionale si nu stiu cum sunt...stiu cum se folosesc, dar am citit k din cauza lor apare acneea si mi se ingrasa tenul:(.
salut!iau melleva 35 de 4 luni, nu prezint efecte adverse, nu am greturi, nu mam ingrasat, sunt anticonceptionalele perfecte din punctul meu de vedere, , , dar?dupa cate luni trebuie schimbate??nu vreau sa le schimb, se poate sa le iau mai mult timp..eu stiu...vreun an???ast raspuns.
...si ink o intrebare..exista vreo posibilitate ca melleva 35 sasi piarda eficacitatea daca sunt luate in timpul unei cure de dezintoxicare cu argila???ast raspuns va rog..
buna ziua, mi s-a recom
melleva 35, am chisturi p ambele ovare mai mare p cel stang, sincer imi este frica, eu sper s nu am vreo reactie adversa din cauza lor ( nu am mai luat anticonceptionale pana acum) au efect d l prim folie sau trebuie inca s ma mai protejez in prima luna. va rog s imi raspundeti urgent k azi am prima zi d menstruatie si teoretic ar trebui s incep si pastilele(melleva 35)va multumesc
melleva 35, am chisturi p ambele ovare mai mare p cel stang, sincer imi este frica, eu sper s nu am vreo reactie adversa din cauza lor ( nu am mai luat anticonceptionale pana acum) au efect d l prim folie sau trebuie inca s ma mai protejez in prima luna. va rog s imi raspundeti urgent k azi am prima zi d menstruatie si teoretic ar trebui s incep si pastilele(melleva 35)va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ma pot ingrasa de la anticonceptionale?
- 4oare ce sa fac?
- 6diane 35 si androcur ingrasa?
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 3Detalii despre efectul anticonceptionalelor
- 4marvelon 28 - ce reactii adverse are?
- 3Melleva - informatii
- 4artizia - reactii adverse
- 4anticonceptionale yasmin
- 5inainte sa iau desorelle aveam greata de la marvelon 21 imediat ce luam pastila
- 4melleva 35 si cevugid
- 4Diane 35... pofta de mancare
- 7pastila de a doua zi?
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 2Efecte adverse anticonceptionale
- 0Efect secundar la anticonceptionale?
- 0anticoncepționale novynette, dureri mari de cap
- 0Efecte adverse anticonceptionale. Ce se intampla daca incetez sa le mai iau?
- 4Efecte secundare
Mai multe informații despre: melleva 35 efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: