Reactii adverse anticonceptionale Karissa?
Buna ziua. Am 20 de ani si de 12 zile am inceput sa folosesc anticonceptionalele Karissa, recomandate de medic. Mi s-a ameliorat menstruatia inca de la prima pastila, insa nu s-a mai oprit nici pana astazi. Aceasta scurgere a inceput sa fie din ce in ce mai abundenta, astfel incat acum trebuie sa folosesc un absorbat in locul celor micute, zilnice. E normal sa se intample acest lucru? Multumesc.
1 comentarii
Apar sangerari in prima luna de administrare a oricarui contraceptiv, insa nu asa de abundente incat sa folosesti absorbante. Oricum, continua cu folia si vezi ce se intampla la ce-a de-a doua folie, e posibil sa nu mai ai aceasta problema luna viitoare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2efectul anticonceptionalelor
- 4contraceptive fara efecte secundare
- 5problema neobisnuita cu anticonceptionalele
- 2contraceptive:efecte secundare
- 4oare ce sa fac?
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 5de cateva zile sa iau anticonceptionale si am ciclu mai abundent de sase zile
- 2efectele contraceptivelor?
- 4marvelon 28 - ce reactii adverse are?
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 5inainte sa iau desorelle aveam greata de la marvelon 21 imediat ce luam pastila
- 0Anticonceptionale si efectul lor dupa 6 zile de la luarea unui medicament care diminueaza
- 0Reactii adverse anticonceptionale
- 5riscurile administrarii anticonceptionalelor scad daca se ia doar o folie?
- 0Efecte adverse anticonceptionale. Ce se intampla daca incetez sa le mai iau?
- 2Simptome Karissa AJUTOR !!
- 0Cand trec efectele adverse?
- 1Stare de rau de la anticonceptionale
- 1Anticoncepționalele Belara- reacții adverse
Mai multe informații despre: efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: