Orgasm si testicule
Buna,
poate sa imi spuna cineva care e legatura intre stimularea testiculelor si producerea orgasmului ?
Eu de fiecare data cand am orgasm, simt ca el se genereaza undeva la nivelul testiculelor, si, ca si localizare a senzatiei, tot acolo mi se pare ca se si intampla...
Exista riscul sa raman fara testicule si as vrea sa stiu ce o sa aleaga de placerea din timpul sexului...?
Daca, eventual, citeste cineva care a fost operat, rog mult daca poate sa-mi dea o parere despre cum se desfasoara sexul "dupa"...
poate sa imi spuna cineva care e legatura intre stimularea testiculelor si producerea orgasmului ?
Eu de fiecare data cand am orgasm, simt ca el se genereaza undeva la nivelul testiculelor, si, ca si localizare a senzatiei, tot acolo mi se pare ca se si intampla...
Exista riscul sa raman fara testicule si as vrea sa stiu ce o sa aleaga de placerea din timpul sexului...?
Daca, eventual, citeste cineva care a fost operat, rog mult daca poate sa-mi dea o parere despre cum se desfasoara sexul "dupa"...
3 comentarii
Un lucru e clar: nu veţi rămânea fără testicule din cauza orgasmului. Singurul astfel de caz care a apărut în presă se referea la o soţie hotărâtă, care a descoperit că e înşelată exact când soţul era în ipostază intimă cu amanta. Atunci a pus mâna pe cosor şi l-a jugănit. Deci, se poate spune că a ajuns fără testicule în urma orgasmului. Dacă aveţi un pic de grijă, nu va fi cazul dv.
Buna,
va multumesc pentru promptitudinea raspunsului. M-am exprimat eu putin necoerent. Exista posibilitatea sa trebuiasca sa mi se faca orhiectomie bilaterala. Ma intrebam ce o sa se aleaga de orgasmul meu daca raman fara testicule in urma operatiei.
Va multumesc.
va multumesc pentru promptitudinea raspunsului. M-am exprimat eu putin necoerent. Exista posibilitatea sa trebuiasca sa mi se faca orhiectomie bilaterala. Ma intrebam ce o sa se aleaga de orgasmul meu daca raman fara testicule in urma operatiei.
Va multumesc.
Inteleg ca esti castrat, as vrea sa vorbim despre asta, sriemi daca vrei si mai intri pe aici
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5umflare testicul drept.. sunt speriat!
- 2de ce nu am placere in timpul actului sexual.ne puteti ajuta, va rugam mult!!!
- 5Nu am orgasm.. am 18 ani
- 4Dureri la testicolul drept
- 8testicul care nu coboara. ajutor!
- 8Orgasmul doar cand ma masturbez
- 3testicule umflate si invinetite!!!
- 7lipsa orgasmului in timp afecteaza cumva ovarele?
- 3masturbarea si orgasmul!
- 5De cateva saptamani in testiculul stang la atingere simt ceva
- 9Testicule inegale
- 4cum este orgasmul?
- 0problema testicul
- 5Orgasm conditionat
- 3Problema testicul
- 0Mancarime pe baza testiculelor
- 5intrebare testicul mare
- 1Durere testicol drept radiaza in picior
- 2cand fac sex mă termin foarte repede
- 1Orgasm în somn
Mai multe informații despre: Orgasmul Testiculele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament