antibiotice vs yasmin
Mentionez ca iau yasmin de apx 6 luni, nu au avut efecte adverse si ma simt bine cu ele. Insa in urma cu apx o sapt am avut contact sexual, neprotejat (in aceeasi zi mi-a venit si ciclul - conform yasmin). Acum 2 zile am avut o migrena insotita de greturi, am fost la un cabinet unde a vrut sa-mi faca injectie insa am apelat la saridon si metroclopramid. In drum spre casa (de la munca) am simtit nevoia sa ma duc la toaleta. Din pacate nu am avut unde...si ajunsa acasa dupa o ora...am stat la toaleta circa jumatate de ora, urinand foarte des. Aveam frisoane, greturi, migrena..in cele din urma mi-a adus o prietena, nolicil si mi-a administrat 2 pastile (a cate 400 mg) + 2 meloxicam+ metroclopramid in urma unei varsaturi. Dupa care am luat yasmin, flamexim, dicarbocalm, furazolidon, nospa, calciu efervescent + ceai din plante. Tin sa va spun ca iau in continuare yasmin (alaturi de nolicil - 7 zile, 2/zi), stiind ca este contraindicat, efectul anticonceptionalelor scazand. Am in permanenta o stare de somnolenta, greturi, n-am pofta de mancare, ma ustura stomacul. Nu am ajuns inca la ginecolog pentru investigatii si ecografie. Am fost la medicul de familie insa m-a intrebat din prima daca sunt gravida. Mi-am facut testul pt orice eventualitate insa a iesit negativ. Mai am uneori probl cu rinichii (nu stiu daca am pietre la rinichi), oare poate fi o cistita? infectie urinara sau sarcina????????? Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns pentru ca sunt disperata.
2 comentarii
Varianta unei sarcini este extrem de improbabila, ca sa nu zic exclusa. Varianta unei infectii la rinichi sau la vezica (cistita) este mult mai probabila.
Yasmin nu interactioneaza cu medicamentele mentionate.
Yasmin nu interactioneaza cu medicamentele mentionate.
YASMIN E UN ANTIC USOR_ ?
AS PUTEA LUA YASMIN ? AM 33 ANI UN COPIL -SI UN CICLU MAI NEREGULATT AS VREA SA IAU YASMIN DACA E ANTIC MAI USOR?
AS PUTEA LUA YASMIN ? AM 33 ANI UN COPIL -SI UN CICLU MAI NEREGULATT AS VREA SA IAU YASMIN DACA E ANTIC MAI USOR?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Moldamin si postinor.. ce efecte au?
- 3Yasmine si Moldaminul
- 2Antibioticele si anticonceptionalele
- 6novynette si amoxicilina
- 3intrebare intrebatoare
- 4Mercilon - interactiune Nistatin?
- 4desorelle si zinnat
- 3Anticonceptionalele si Trachisan, Eurespal si Zinat
- 2antibioticele si anticonceptionalele
- 7niste curiozitati: antibioticele si anticonceptionalele
- 1Ibuprofenul interactioneaza cu anticonceptionalele?
- 0prima pastila de yasemin si o jumatate de pastiluta mig400
- 2Antibiotic cu escapelle
- 0Nolicin si anticonceptionale Mercilon
- 0Anticonceptionale împreuna cu antibiotice.
- 0Buna seara. Stie cineva daca Eficef interactioneaza cu Yasmine?
- 3Yasmine cu antibiotic
- 0Anticonceptionale si covid
- 0Anticonceptionale Logest+antibiotic Augmentin (amoxicilina)
- 0Belara si Ospen
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele