Intrebare vaccin anti HPV
Buna ziua!
Fetita mea, in varsta de 16 ani, are o menstruatie foarte abundenta si o tine in jur de 7 zile.
Acum 2 ani am descoperit o epilepsie de natura structurala care in urma tratamentului.In urma tratamentului cu Timonil a avut o crestere a TSH pt care este in tratament cu Euthirox.
Intrebarea mea este daca vaccinarea anti HPV este recomandata in cazul ei si daca acest vaccin ar putea avea ca si reactie adversa Tiroida autoimuna.
Multumesc!
Fetita mea, in varsta de 16 ani, are o menstruatie foarte abundenta si o tine in jur de 7 zile.
Acum 2 ani am descoperit o epilepsie de natura structurala care in urma tratamentului.In urma tratamentului cu Timonil a avut o crestere a TSH pt care este in tratament cu Euthirox.
Intrebarea mea este daca vaccinarea anti HPV este recomandata in cazul ei si daca acest vaccin ar putea avea ca si reactie adversa Tiroida autoimuna.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Informatii vaccin antihpv
- 2Secretie vaginala abundenta!
- 6Vaccinul HPV - care sunt pasii?
- 3HPV
- 4PIerd mult sange la menstruatie...
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 0menstruatie prelungita si abundenta
- 1Menstruatie prelungita si abundenta
- 2Menstruatie abundenta cu cheaguri in primele zile
- 2HPV la barbati, peste 30 ani
- 0intrebare tratament sangerare
- 1Menstruație (extrem) de abundentă
- 0E normal așa ceva? Va rog un răspuns...
- 2Vaccin hpv la barbați
- 0Vaccin hpv pentru femei 21+?
- 1Gardasil 9
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
Mai multe informații despre: Vaccinul antiHPV Sangerarile menstruale abundente menstruatia abundenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: