menstruatie FOARTE abundenta
Am 38 de ani. Inca de la prima menstra (13ani) cantitatile au fost mari, foarte mari si durata pe masura de ingrijoratoare! Am nascut, am alaptat, menstrele se instalau la exact 4 saptamani dupa nastere si durau fara exceptie si in perioada alaptarii.
Merg la ginecolg regulat. Am luat cativa ani anticonceptionale, de mai multe feluri, CU SLABE REZULTATE in ceea ce priveste reducerea cantitatii.
In primele doua zile NU POT iesi din casa. Curge enorm! Recent am avut hemoglobina 7!!
Ce pot sa fac, ce medicamente sau ceaiuri sa folosesc? VA ROG, spuneti-mi astept orice sugestie!!! (Alchemilla, calciu si fitomenadion sunt ca si inutile! Nici ele nu vad sa ma ajute!)
Merg la ginecolg regulat. Am luat cativa ani anticonceptionale, de mai multe feluri, CU SLABE REZULTATE in ceea ce priveste reducerea cantitatii.
In primele doua zile NU POT iesi din casa. Curge enorm! Recent am avut hemoglobina 7!!
Ce pot sa fac, ce medicamente sau ceaiuri sa folosesc? VA ROG, spuneti-mi astept orice sugestie!!! (Alchemilla, calciu si fitomenadion sunt ca si inutile! Nici ele nu vad sa ma ajute!)
1 comentarii
Cred ca un consult endocrinologic ar putea fi de ajutor. Si poate si niste teste de coagulare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ciclu abundent, de 25 zile
- 0menstruatie abundenta
- 3ciclu abundent cu dureri
- 0menstruatie prelungita si abundenta
- 1Anemie adolescenta cu menstruatie abundenta
- 1Menstruatie prelungita si abundenta
- 2Menstruatie abundenta cu cheaguri in primele zile
- 1Sangerări abudente de 10 zile
- 0intrebare tratament sangerare
- 1Menstruație (extrem) de abundentă
- 0E normal așa ceva? Va rog un răspuns...
- 1Menstruație abundenta și anticoncepționale
- 0Interpretare biopsie
- 3Sangerare abundenta de 16 zile
- 0Intrebare vaccin anti HPV
Mai multe informații despre: menstruatia abundenta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: