Gardasil 9

Buna seara,
Va rog, am nevoie de un sfat al unui medic, daca este posibil, sunt extrem de ingrijorata. In data de 11 februarie am facut prima doza de Gardasil 9, iar in aprilie, in jurul datei de 10, trebuie sa fac si cea de a doua doza, insa din cauza acestui Coronavirus, mi-e destul de teama sa ajung la medicul de familie. Va rog mult, puteti sa-mi spuneti daca il pot amana, iar daca da, pentru ce perioada sau daca as putea sa-l fac mai devreme, ma gandeam la data de 1 aprilie, pentru ca din cate ni se tot spune, perioada de varf a pandemiei o sa fie pe la mijlocul lunii aprilie, cand ar trebui sa fac si vaccinul. Mi s-a recomandat schema din prospect: 0-2-6.
Va multumesc mult!
Va rog, am nevoie de un sfat al unui medic, daca este posibil, sunt extrem de ingrijorata. In data de 11 februarie am facut prima doza de Gardasil 9, iar in aprilie, in jurul datei de 10, trebuie sa fac si cea de a doua doza, insa din cauza acestui Coronavirus, mi-e destul de teama sa ajung la medicul de familie. Va rog mult, puteti sa-mi spuneti daca il pot amana, iar daca da, pentru ce perioada sau daca as putea sa-l fac mai devreme, ma gandeam la data de 1 aprilie, pentru ca din cate ni se tot spune, perioada de varf a pandemiei o sa fie pe la mijlocul lunii aprilie, cand ar trebui sa fac si vaccinul. Mi s-a recomandat schema din prospect: 0-2-6.
Va multumesc mult!
1 comentarii

Buna ziua
Discutati cu medicul de familie sau ginecologul.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Discutati cu medicul de familie sau ginecologul.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6vaccin pt hpv
- 8Informatii vaccin antihpv
- 0Vaccinul anti HPV
- 7hpv vaccin sau tratament? ce e recomandabil?
- 6Vaccinul HPV - care sunt pasii?
- 3HPV
- 2unde se gaseste vaccinul antihpv?
- 0Hpv, conizatie si vaccin
- 2HPV la barbati, peste 30 ani
- 4Hpv
- 4Hpv56 A făcut cineva vaccin? Vreun tratament miraculos?
- 2Vaccin hpv la barbați
- 0Vaccin hpv pentru femei 21+?
- 0Intrebare vaccin anti HPV
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
Mai multe informații despre: Vaccinul antiHPV
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: