Cum pot "sterge" sau macar diminua doua cicatrici hipertrofice?
Salutare tuturor! Am dobandit si eu doua cicatrici hipertrofice la nivelul gatului,. mai exact sub mandibula deoparte si de alta, urmare a unei operatii la mandibula. Imi doresc din suflet sa pot afla caile si metodele cum pot sa "sterg" practic aceste cicatrici.. De mentionat faptul ca am 2 ani de la aceasta operatie, si imediat dupa medicul mi-a recomandat tratamentul cu Contractubex, dar fara prea mari rezultate, cicatricile sunt la vedere si inca destul de mult. Cineva mi-a recomandat mierea de stup, dar in zadar insa, am inteles ca mierea ar fi buna atunci cand se cicatrizeaza plaga, si nu acum dupa 2 ani, fiind vindecata. Inca odata va rog ajutati-ma! Orice cale si metoda de a scapa de aceste cicatrici este binevenita, indiferent pana la urma de costul acesteia,.am sa incerc sa aleg pe cea mai plauzibila,.. ma afecteaza si moral estetica acestor cicatrici.
Astept raspunsurile dvs.!
Va multumesc, o seara buna!
Astept raspunsurile dvs.!
Va multumesc, o seara buna!
2 comentarii
nu am posibilitatea sa va trimit o poza sa vedeti cum sunt taiat, am intrebat atunci la urgenta daca e nevoie sa merg la Timisoara la spital pt o interventie dupa ce imi opreste sangerarea si doctorul de garda a zis ca nu
.la piciorul stang pe interior la 3-4 cm de articulatia degetului mare taietura e in jur de 5-6 cm.am sectionat muschiul degetului mare si din ce am vazut atunci ar fi fost si 2 tendoane, dar ce a zis doctorul e ca muschiul la cusut cu ata ce se topeste si in exterior ma cusut cu fire ce au fost scoase dupa 2 saptamani.
.la piciorul stang pe interior la 3-4 cm de articulatia degetului mare taietura e in jur de 5-6 cm.am sectionat muschiul degetului mare si din ce am vazut atunci ar fi fost si 2 tendoane, dar ce a zis doctorul e ca muschiul la cusut cu ata ce se topeste si in exterior ma cusut cu fire ce au fost scoase dupa 2 saptamani.
Imi pare rau! mult succes in vindecarea dvs.. sa fie bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Help - cicatrici urate?!
- 2Help... cicatrici urate???!!!
- 31cicatrici si semne
- 5Cicatrice modificata
- 4Cicatrice de la HP?
- 9herpes simplex recidivant
- 5Cicatrici de dupa acnee...
- 8Am o cicatrice in zona pubiana
- 1Cicatrizant puternic pentru rana
- 4urme lasate de cosuri
- 1cicatrice pe fata
- 4arsura la mana ma puteti ajuta sa scap de semnu de pe mana
- 1Vindecare cicatirci
- 0Semn cicatrice deasupra buzei superioare
- 1Medicament recomandat pentru tratarea cicatricilor dupa operatie?
- 2problema gamba
- 3Cicatrici post acnne
- 2cicatrice pe buza
- 0Prevenție cicatrice
Mai multe informații despre: cicatricile cicatricile hipertrofice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: