Exista șurub din titan pentru maleole?

24-08-2022
PN 74
Nu este medic/terapeut
PN 74
Bună ziua, în 10 ianuarie am fost operata de fractura de glezna cu luxatie bimaleolara, mă confrunt cu probleme din cauza surubului, organismul îl respinge, iar în septembrie doctorul vrea sa îl scoată, dar imediat după operație mi-a spus ca ar trebui să rămână acolo pentru întotdeauna.
Inrebare mea este: exista șurub din titan, ca sa se înlocuiască cel existent, deoarece medicul îmi spune că, pentru maleole nu exista altfel de șuruburi, doar cele ce le au ei în spital făcute din aliaj.
Poate mă ajutați cu un chirurg ortoped bun care este în Arad. Mulțumesc
2 comentarii
0
10-09-2022, ora 20:58
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara,
Exista suruburi din Titan pentru fracturile malelolare.
Singura intrebare este daca surubul actual trebuie schimbat sau doar extras.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
0
11-09-2022, ora 08:31
PN 74
Nu este medic/terapeut
PN 74
Bună dimineața, șurubul nu este din titan, am înțeles că este dintr-un "aliaj", iar medicul a vrut sa rămână șurubul acolo, dar piciorul nu ii accepta, am dureri usturimi, inflamat și o culoarea maronie pe lângă operație. Pe data de 14.09.2022, vrea sa fac film sa vadă dacă s-au prins oasele și dacă poate sa extragă șurubul. Credeți că ar trebui să îl mai las șurubul în picior pana la anul sa se facă 1 an și să se prindă oasele mai bine, sau sa îl las sa îl extragă, dar sa caut alt chirurg și să îmi înlocuiască șurubul cu altul de titan?
Și o ultima întrebare la dumneavoastră și va mulțumesc ca mi-ați răspuns.
Dacă îl extrage șurubul, stau 2 zile în spital, apoi pot merge la lucru?
Vă mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul