pot sa fac rmn la cu surub de tip herbert?

Acum 3 ani am suferit o fractura de scafoid, care a fost vindecata complet(felicitari medicului!!), cu implantarea unui surub de tip herbert.recent, am suferit o lovitura peterenul de fotbal, si genunchiul drept a cedat.potsa fac rmn la genunchi cu surubul de tip herbert?metalul din care este facut imi permite acest lucru fara probleme?din ce metal este confectionat?otel, titanium?sunt ele compatibile rmn ul?multumesc mult!
2 comentarii

Trebuie intrebat medicul care v a operat. Doar el poate sa stie din ce e facut surubul si prin urmare daca materialul e compatibil

daca este un surub original Herbert atunci acestea sunt din titaniu (eu inca nu am vazut nici una din otel, insa posibil ca sa exista). chiar daca ar fi din otle medical, surubul Herbert este un surub modern, nu exista pe vremuri cand suruburile erau facute din otel simplu (deci meganetizabil).
ca sa va dau o idee: exista RMN-uri pentru extremitati, unde este bagat numai genunchiul in RMN, mana ramane departe de magnet. (ca acesta: https://www.uniklinik-freiburg.de/roentgen/leistungsspektrum/mrt/kleingeraetmrt.html)
ca sa va dau o idee: exista RMN-uri pentru extremitati, unde este bagat numai genunchiul in RMN, mana ramane departe de magnet. (ca acesta: https://www.uniklinik-freiburg.de/roentgen/leistungsspektrum/mrt/kleingeraetmrt.html)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Operatie la calcai cu placuta si suruburi
- 16scoatere tija femur
- 2Tija metalica fi factură radius
- 3Strambare Tija femur
- 2Tibie, peroneu fracturat - Tija metalica
- 0Operatie /recuperare dupa fractura tibie / peroneu cu tija si placuta
- 1Tija femur - trebuia sa o scot acum 2 ani
- 1Fractura cominutiva subtrohanteriana dreapta introducerea de tije gamma mod de recuperare
- 1Ce probleme apar la scoatere a unei tije de femur?
- 0Rmn abdomen și ct torace.
- 1Fractură maleola și epifiză distală cu deplasare discretă fixată cu șurub
- 2Șurub picior
- 1Fracturi + placa metalica la clavicula
- 7Fractura bimaleolara cu deplasare
- 3Intrepretare ENTERO-RMN
- 0Recuperare-osteosinteza cu tija a tibiei/ planificare sarcina inainte/dupa inalturare a ti
- 1Ajutati-ma, op.bimaleolara, se umfla, ustura pe interior, culoarea nu este la fel ca celălalt picior
Mai multe informații despre: RMN tratament fractura cu tija, suruburi, placute
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: