pot sa fac rmn la cu surub de tip herbert?
Acum 3 ani am suferit o fractura de scafoid, care a fost vindecata complet(felicitari medicului!!), cu implantarea unui surub de tip herbert.recent, am suferit o lovitura peterenul de fotbal, si genunchiul drept a cedat.potsa fac rmn la genunchi cu surubul de tip herbert?metalul din care este facut imi permite acest lucru fara probleme?din ce metal este confectionat?otel, titanium?sunt ele compatibile rmn ul?multumesc mult!
2 comentarii
Trebuie intrebat medicul care v a operat. Doar el poate sa stie din ce e facut surubul si prin urmare daca materialul e compatibil
daca este un surub original Herbert atunci acestea sunt din titaniu (eu inca nu am vazut nici una din otel, insa posibil ca sa exista). chiar daca ar fi din otle medical, surubul Herbert este un surub modern, nu exista pe vremuri cand suruburile erau facute din otel simplu (deci meganetizabil).
ca sa va dau o idee: exista RMN-uri pentru extremitati, unde este bagat numai genunchiul in RMN, mana ramane departe de magnet. (ca acesta: https://www.uniklinik-freiburg.de/roentgen/leistungsspektrum/mrt/kleingeraetmrt.html)
ca sa va dau o idee: exista RMN-uri pentru extremitati, unde este bagat numai genunchiul in RMN, mana ramane departe de magnet. (ca acesta: https://www.uniklinik-freiburg.de/roentgen/leistungsspektrum/mrt/kleingeraetmrt.html)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0cot rupt in 10 bucati - operat-tije-suruburi
- 5Extragere tija femur clasica fara prindere
- 0RMN LEZIUNE DEMIELINIZANTA
- 0RMN pelvin, postmenopauza
- 0Operatie /recuperare dupa fractura tibie / peroneu cu tija si placuta
- 2Surub diastaza cand se scoate?
- 2Place cu suruburi in picior infectie
- 0Tija femur
- 1Fractura tibie si maleola externa
- 0Intrebare - poate fi scoasa placa și șuruburile?
- 0Nodul la pulpa picior stang
- 1Operatie fractura tibie cu montare tije
- 0Rmn abdomen și ct torace.
- 5Fractura trimaleolara glezna
- 2Șurub picior
- 0Flexia genunchiului limitata in urma operatiei de ruptura de femur
- 2Am 17 ani - pot face RMN fara acordul parintilor?
- 1Ajutati-ma, op.bimaleolara, se umfla, ustura pe interior, culoarea nu este la fel ca celălalt picior
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
Mai multe informații despre: RMN tratament fractura cu tija, suruburi, placute
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: