Ce pot face daca boala nu ma lasa sa ma concentrez? am tulburare schizoafectiva si aud o voce
Ce pot face daca boala nu ma lasa sa ma concentrez?
Mentionez ca am tulburare schizoafectiva si aud o voce care spune ca e diavolul.
Imi distrage atentia si ma comport ciudat am spasme musculare si imi tremura gatul de câteva ori pe zi.
Va rog ajutati-ma!
Mentionez ca am tulburare schizoafectiva si aud o voce care spune ca e diavolul.
Imi distrage atentia si ma comport ciudat am spasme musculare si imi tremura gatul de câteva ori pe zi.
Va rog ajutati-ma!
16 comentarii
Vorbește cu medicul psihiatru despre ce ți se întâmplă și îți va modifica schema de tratament.
O simpla curiozitate:de ce ati ales aceasta poza la profil?
Am inceput sa iau si depakine desi doctorita mi l-a scos. Am luat la nevoie, marți am consultul si deodată a aparut aceasta lipsă de concentrare, dar nu persista tot timpul.
Stiti cumva ce suplimente as putea lua pentru concentrare? Magneziu?
Poti incerca si neuromultivit. Invega sau risperidona se folosesc în astfel de cazuri.
Mulțumesc Cristi
Am avut marți consultul medical si mi-a dat doctorita Tanakan
Am avut marți consultul medical si mi-a dat doctorita Tanakan
Iti spun eu ce trebuie sa faci, dar nu cred ca vei face... Ca sa scapi de voci si de schizofrenie trebuie sa arunci la gunoi toate aceste mizerii care ti-au nenorocit viata: dumnezei, diavoli, ingeri, sfinti, Iisus, fecioara Maria si alte persoanlitati inventate, biserica, popi, tot... Inceteaza a mai lasa pe altii sa se joace cu creierul tau ! Crede-ma, ca adevaratul dumnezeu ti-a dat creier ca sa il folosesti nu sa participi la ritualuri de spalare pe creier. Religia mistica si primitiva nu are nici o treaba cu Dumnezeu. Ok, tu fa ce vrei, dar la final cand te vei satura de chinui si nu vei mai rezista, adu-ti aminte sa incerci si ce ti-am zis eu. Ca oricum nu mai ai nimic de pierdut... Sa stii ca asta nu ti-o spun din carti, ci de ce am experimentat eu direct pe pielea mea... Si tine minte inca ceva. Daca e sa existe vreo forta supranaturala in universul asta, ea este una buna, un Dumnezeu iubitor, nu exista draci, satane si diavoli... astea sint inventiile bisericii. Stai linistita, ca nu te va pedepsi nimeni, nu exista nici o forta care sa-ti faca rau. Si nu trebuie sa faci nimic pentru a-i face pe plac nimanui. Esti deja o minune a naturii si esti perfecta asa cum esti ! Hai, fa-te bine, te rog eu !
Bună ziua,
Țineți legatura permanent cu medicul psihiatru si comunicati-i toate simptomele pe care le aveti pentru a va putea ajusta dozele sau schimba schema de tratament.
Țineți legatura permanent cu medicul psihiatru si comunicati-i toate simptomele pe care le aveti pentru a va putea ajusta dozele sau schimba schema de tratament.
Magnerot si neuromultivit pentru concentrare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Pentru reevaluare comisie pensie pe caz de boala
- 194tulburarea schizo-afectiva este o forma de schizofrenie?
- 8tulburare schizoafectiva se poate vindeca?
- 33Despre schizofrenie afectiva. Urgent!
- 6redresarea cresterii in greutate cauzata de medicamentele psihiatrice
- 11Persoana fara emotii si sentimente
- 8Adeverinta medic de familie - in evidenta tulburare bipolara/schizoafectiva
- 2Tulburare schizoafectiva caut prieteni
- 4Tulburare schizoafectiva remisie completa
- 1Tulburare schizo afectiva bipolara
- 1Tulburare schizo-afectiva caut prietenii
- 6Bună seara! Mai sunt ca mine? tulburare schizo-afectivă
- 7Tulburare schizoafectiva caut prieteni pentru socializare
- 14Informatii tulburare schizoafectiva de tipul maniacal
- 4Tulburare schizoafectiva
- 21Trăiesc ca să nu mor?! Caut prieten de suferinta
- 20Schizofrenie si depresie - se schimba diagnosticul?
- 7În evidență la medicul de familie
- 10Tulburarea schizoafectiva de tip mixt e schizo ? Se considera schizo ?
Mai multe informații despre: Tulburare schizoafectiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: