Tulburare schizoafectiva
Buna ziua! Ma confrunt cu tulburarea schizoafectiva din vara anului 2018. Am simptome precum senzatie de corp usor, tremuraturi, Anxietate generalizată, mi se ridica burta uneori. Am luat depakine, romparkin si momentan iau invega de 9mg.
Stie cineva cum pot scapa de senzatia de corp usor? Nu e gravă, dar se simte putin.
Mentionez ca aud si o voce care se da drept diavolul sau Iisus. Ma rog in fiecare zi sa pot lupta cu aceasta boala. Mai multe sfaturi va rog?
Stie cineva cum pot scapa de senzatia de corp usor? Nu e gravă, dar se simte putin.
Mentionez ca aud si o voce care se da drept diavolul sau Iisus. Ma rog in fiecare zi sa pot lupta cu aceasta boala. Mai multe sfaturi va rog?
6 comentarii
Mentionez ca si spasme musculare mai am uneori
Buna seara,
Mergeți la doctorul psihiatru pentru revizuirea medicatiei. Schema de tratament pentru tulburarea schizoafectiva este mult mai complexă, ea nu constă intr-un singur medicament. Pentru gestionarea stărilor de anxietate urmați sedinte de consiliere psihologică.
Mergeți la doctorul psihiatru pentru revizuirea medicatiei. Schema de tratament pentru tulburarea schizoafectiva este mult mai complexă, ea nu constă intr-un singur medicament. Pentru gestionarea stărilor de anxietate urmați sedinte de consiliere psihologică.
Buna seara.
Mergeți la medicul psihiatru pentru o reevaluare si spuneti ca aveti aceste simptome, o sa va modifice schema de tratament.
Mergeți la medicul psihiatru pentru o reevaluare si spuneti ca aveti aceste simptome, o sa va modifice schema de tratament.
Așa cum v- au spùs și colegele mele discutați cu medicul psihiatru, singurul în măsură să vă schimbe schema de tratament.
as vrea sa stiu cum ti-a decurs tratamentul ce a urmat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sotul meu are tulburare schizoafectiva
- 24o schema de tratament pentru un episod antipsihotic
- 5tulburarea schizo-afectiva - cam cati ani se face tratamentul?
- 8mi s-a pus dg de schizofrenie afectiva
- 33am fost dagnosticat cu tulburare schizoafectiva
- 11Persoana fara emotii si sentimente
- 7Serdolect, Solian, Rispolept
- 10Ce legatura este intre a-ti face dreptate si schizofrenie?
- 8Adeverinta medic de familie - in evidenta tulburare bipolara/schizoafectiva
- 4La medicul de familie...
- 7Tulburarea schizo-afectivă ereditară? Opinie medic psihiatru
- 2Tulburare schizoafectiva caut prieteni
- 1Tulburare schizo-afectiva caut prietenii
- 2Diagnostic: tulburare psiho afectiva cu inceput de schizofrenie, sindrom maniacal, ssmd:)
- 4Tulburare schizoafectiva
- 1Tratament in Bucuresti pentru schizofrenie / tulburare schizoafectiva
- 20Schizofrenie si depresie - se schimba diagnosticul?
- 2Tulburare schizoafectiva
Mai multe informații despre: Tulburare schizoafectiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: