Tulburare schizoafectiva

06-02-2020
Alina.nst
Nu este medic/terapeut
Alina.nst
Buna ziua! Ma confrunt cu tulburarea schizoafectiva din vara anului 2018. Am simptome precum senzatie de corp usor, tremuraturi, Anxietate generalizată, mi se ridica burta uneori. Am luat depakine, romparkin si momentan iau invega de 9mg.
Stie cineva cum pot scapa de senzatia de corp usor? Nu e gravă, dar se simte putin.
Mentionez ca aud si o voce care se da drept diavolul sau Iisus. Ma rog in fiecare zi sa pot lupta cu aceasta boala. Mai multe sfaturi va rog?
6 comentarii
1
06-02-2020, ora 16:46
Alina.nst
Nu este medic/terapeut
Alina.nst
Mentionez ca si spasme musculare mai am uneori
1
06-02-2020, ora 17:51
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna seara,

Mergeți la doctorul psihiatru pentru revizuirea medicatiei. Schema de tratament pentru tulburarea schizoafectiva este mult mai complexă, ea nu constă intr-un singur medicament. Pentru gestionarea stărilor de anxietate urmați sedinte de consiliere psihologică.
1
06-02-2020, ora 20:37
Dr. Diaconu Lavinia
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Diaconu Lavinia
Buna seara.

Mergeți la medicul psihiatru pentru o reevaluare si spuneti ca aveti aceste simptome, o sa va modifice schema de tratament.
1
06-02-2020, ora 20:55
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Așa cum v- au spùs și colegele mele discutați cu medicul psihiatru, singurul în măsură să vă schimbe schema de tratament.
1
09-02-2020, ora 12:37
Alina.nst
Nu este medic/terapeut
Alina.nst
Va multumesc pentru răspunsuri
1
10-06-2023, ora 09:23
Davincii
Nu este medic/terapeut
Davincii
as vrea sa stiu cum ti-a decurs tratamentul ce a urmat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: