Schizofrenie afectiva ?
Buna ziua tuturor,
In primul rand va rog sa-mi spuneti cum se manifesta schizofrenia afectiva?
In al doile rand va rog daca stie cineva cum se poate schimba acest diagnostic si ce trebuie facut pentru aceasta?
Va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dvs.
Cu stima,
Bennu
In primul rand va rog sa-mi spuneti cum se manifesta schizofrenia afectiva?
In al doile rand va rog daca stie cineva cum se poate schimba acest diagnostic si ce trebuie facut pentru aceasta?
Va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dvs.
Cu stima,
Bennu
5 comentarii
In primul rand nu va lasati impresionat prea tare de denumirea diagnosticului si nu-l mai impartasiti si altora.
Nu toata lumea gandeste cum gandeste cineva care a trecut prin asa ceva.
Vindecarea trebuie sa aibe loc la nivel sufletesc initial (puneti baza buna, mergeti intai la un preot, spovediti-va, impartasiti-va). Si apoi trupesc. Urmati un tratament de specialitate. Medicamentele inventate in ziua de astazi, multumim lui Dumnezeu, mai fac si "minuni".
Stati linistit.
Si aveti rabdare, rabdare, rabdare.
In timp se rezolva toate problemele.
Cu prietenie, ca de la sora la frate.
Nu toata lumea gandeste cum gandeste cineva care a trecut prin asa ceva.
Vindecarea trebuie sa aibe loc la nivel sufletesc initial (puneti baza buna, mergeti intai la un preot, spovediti-va, impartasiti-va). Si apoi trupesc. Urmati un tratament de specialitate. Medicamentele inventate in ziua de astazi, multumim lui Dumnezeu, mai fac si "minuni".
Stati linistit.
Si aveti rabdare, rabdare, rabdare.
In timp se rezolva toate problemele.
Cu prietenie, ca de la sora la frate.
CIAO AM UN FRATE CARE S-A IMBOLNAVIT ACUM 5 ANI . NUMAI NOI SI DUMNEZEU STIM PRIN CITE AM TRECUT CU EL... DREBUIE SA FI SIGUR DE DIAGNOSTIC SA TREACA ANI. FRATELE MEU ARE PROBLEME DE COMUNICARE NU PREA STIE SA SE EXPRIME CU DOCTORII... E IMPORTANT SA-TI DAI SEAMA SI SA DESCRI SINTOMELE UNU-I DOCTOR FOARTE CLAR NICI PT EI NU E USOR.TU CE SIMTOME AI.? EL A INCEPUT SA AIBA VEDENII... ECCC NU VREAU SA TE SPERII DAR DACA FACI BINE TRATAMENTUL POTI AVAEA O VIATA NORMALA SA AUZIM DE BINE
buna.si prietenul meu sufera de o forma de schizofrenie si se trateaza cu olanzapin.are aceasta boala de aproximativ un an, deoarece a suferit o "bataie zdavana" din partea unor colegi.un sfat pt academis:nici prietenul meu nu a vrut sa se interneze dar cineva apropiat a reusit sa il convinga.incearca sa gasesti persoana de refugiu a fratelui tau si vorbeste cu ea/el.sigur il va putea convinge.prietenul meu este sub tratament acum dar duce o viata cat se poate de normala.si el e somer pe termen nelimitat si primeste acea suma de la stat dar si lucreaza in germania cu carte de munca.el nu vorbea aproape cu nimeni inainte sa ne cunoastem si avea stari turbulente si halucinatii dar de cand suntem impreuna este foarte deschis.ii spunea ca eu sunt cel mai bun medicament pentru recuperarea lui si cred ca este asa.asa ca incearca si in acest mod si poate vei reusi
cu placere si sper sa iti foloseasca:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 194tulburarea schizo-afectiva este o forma de schizofrenie?
- 6Sotul meu are tulburare schizoafectiva
- 145Tulburarea Afectiva Bipolara (Schizo-afectiva) Partea a III-a
- 5tulburarea schizo-afectiva - cam cati ani se face tratamentul?
- 8mi s-a pus dg de schizofrenie afectiva
- 33Despre schizofrenie afectiva. Urgent!
- 9afectiune schizoafectiva
- 9ce este tulburarea schizoafectiva??
- 6redresarea cresterii in greutate cauzata de medicamentele psihiatrice
- 11Persoana fara emotii si sentimente
- 12Vreau sa cunosc persoane, sufar foarte mult ca nu mai am prieteni
- 4Tulburare schizoafectiva remisie completa
- 1Tulburare schizo-afectiva caut prietenii
- 6Bună seara! Mai sunt ca mine? tulburare schizo-afectivă
- 7Tulburare schizoafectiva caut prieteni pentru socializare
- 4Tulburare schizoafectiva
- 21Trăiesc ca să nu mor?! Caut prieten de suferinta
- 5Abordarea mea in tratarea schizofreniei si a tulburarilor schizoafective