Intrebare tratament HIV - test HIV

1940 comentarii 1 2 ..... 61626364 65 Înainte ›
0
10-03-2024, ora 22:49
Boloboc
Nu este medic/terapeut
Boloboc
Dacă n-ați avea nimic nu mai erati de mult pe aici dar sunt durerile Alea care va macină halal oameni
0
10-03-2024, ora 22:57
Boloboc
Nu este medic/terapeut
Boloboc
Ai să ajungi că mine ai să te pui in genunchi și ai să întrebi de ce mă chinui așa cu ce ți-am greșit și o să îți aduci aminte când spuneam că trec prin dureri grele chiar groaznice cumplite sunt cuvinte mari astea nu le-aș folosi doar pt impresie sau de nebun va jur că nu credeam că pot exista asemenea dureri mă sfâșie câteodată va rog să mă credeți și să nu mă mai faceți nebun și implor daca e vreun medic sau student sau cercetător sa ia povestea mea în serios pot trimite poze cu ce poate să facă nenorociți asta de virus
0
11-03-2024, ora 10:11
Mihaimtz
Nu este medic/terapeut
Mihaimtz
Intru să văd ce mai debitați, să îi mulțumesc lu Dumnezeu că n-am nimic și ca nu ma luat paranoia. Nu pentru amuzament sau ce crezi tu. aditaadiadrian86@gmail.com ia trimite niște poze că poate sunt eu tâmpit și ești tu deștept.
0
12-03-2024, ora 18:11
Sieu9
Nu este medic/terapeut
Sieu9
Mihaimtz, nu suntem aici sa judecăm sau sa jignim, ne a apropiat aici aceeasi suferință, teama de hiv. Unii dintre noi au fost norocoși, alții nu, iar alții cauta răspunsuri pt ce li se întâmplă. Dacă tu ai fost unul dintre norocoși nu putem decât să ne bucurăm pt tine, dar daca tu esti ok nu pune la îndoială ceea ce "debitam" pe aici pt ca nu ai de unde sa stii ca sîntem bolnavi închipuiți sau nu. Un ipohondru dezvolta simptome pe baza unei frici față de o boala, la noi au apărut simptome si pe baza lor ă apărut frica, suspiciunea mai bine zis, de a fi bolnavi. Nu te pune în pielea nimănui ca nu ai cum si stai deoparte cand ceva te depășește.
1
12-03-2024, ora 19:51
Mihaimtz
Nu este medic/terapeut
Mihaimtz
Nu ai nicio baza ca cineva de aici vorbește serios sau își bate joc de oameni și motive sa o facă sunt multe. De unde știu eu ca Boloboc nu e doar respins de oameni și caută și el atenție oriunde. Mna, voiam sa spun ca nu e bine sa creați o teorie a conspirației ca testele nu spun adevărul dar voi sunteți copți de hiv. Este problema voastră. Mult succes și sănătate multă!
1
12-03-2024, ora 21:42
Sieu9
Nu este medic/terapeut
Sieu9
Este hilar ce spui. Uite cum nu aveam unde sa ne expunem teoriile conspirative, dar am avut ghinionul sa te gasim pe tine sa ne dai planurile peste cap, tu având niste baze solide. Nu stiu de ce, dar imi vine in minte vorba aia cu cine acuză. Nu cumva tu esti cel care cauta atentie?
0
12-03-2024, ora 21:45
Boloboc
Nu este medic/terapeut
Boloboc
Nul baga in seama sieu9 e la I ceput se da zmeu
0
12-03-2024, ora 21:48
Boloboc
Nu este medic/terapeut
Boloboc
Are și el și simtome dar că mulți alți nu recunosc nu-și dau seama că negația asta le face rau și lor noua și celor care vor intra pe forum vor citi și îi vor crede pe ei nu pe noi că suntem putini și vor împrăștia la alți acest virus fără să-și de-a seama
0
12-03-2024, ora 21:51
Boloboc
Nu este medic/terapeut
Boloboc
Auzi căutăm atenție poi ce crezi u că noi vrem sa ne jucam și nu avem cu cine și ce ne-am gândit hai sa ne jucam pe forum găsim tovarăși azi numeri u mâine număr eu și se pune care cade
0
12-03-2024, ora 21:57
Boloboc
Nu este medic/terapeut
Boloboc
Atrag atenția încă o dată cei care aveți simptome chiar dacă sunteți negativi nu vă jucați cu acest virus nu vă luați că e concludent peste 6 9 12 luni sunt studii care arată că testele asupra unor subtipuri de HIV nu sunt concludente sau alt virus eu tind spre el pt că simptomele sunt asemănătoare
0
12-03-2024, ora 22:02
Sieu9
Nu este medic/terapeut
Sieu9
Boloboc, cred ca nu trebuie să dam curs la discuții cu persoane care nu inteleg si care apoi acuză. Ii ajutam sa ne faca rau. Atat pot unii, nu avem ce sa le pretindem. Seara buna si linistita iti doresc!
0
13-03-2024, ora 00:22
Mihaimtz
Nu este medic/terapeut
Mihaimtz
Singurele simptome pe care le am sunt de împărat în țara proștilor când vorbesc cu 2 indivizi care ar trebui închiși la ospiciu. Sper din suflet să vi se îndeplinească dorința de a avea hiv să vă puneți ștreangul la gât și sa dispăreți de pe orice forum. 2 indivizi sunt mai deștepți decât niște teste făcute de oameni cu doctorate și premii în medicină. 2 români mai deștepți decât oricine. Vai de mințile voastre care sunt plecate din cutia craniană. Dacă iau creierul tău Boloboc și îl pun în capul unei vaci pleacă vaca de pe pășune să pască pe ciment.
0
13-03-2024, ora 07:04
Euchiareu
Nu este medic/terapeut
Euchiareu
Eu personal îți doresc să fi sănătos, viață lungă și tot binele la tine să fie. În continuare dacă tu sau Boloboc credeți ca puteti ajuta acest forum fără a crea discuții de kkt și orgolii care nu își au sensul, haideți să vorbim mai departe. Dacă te ai văzut cu sacii în căruță cu ce ajută comportamentul ăsta al tău ? Ce crezi tu ca reușești discutând în contradictoriu pe un forum ? Simplu. Nimic. Ești OK asta e extraordinar. Alții nu sunt. Când vor fi poate nu vor mai intra pe acest forum. Până atunci lasă-ne sau lăsați-ne vă rog eu să ne plângem să vorbim ca de aia e forum. O zi bună să aveți.
0
13-03-2024, ora 08:41
Boloboc
Nu este medic/terapeut
Boloboc
Da euchiareu îți dau dreptate dar cu cine noi chiar avem probleme de-aia suntem aici trebuie înțeles asta cu nebuni o aud de fiecare data și eu ii rog pe cei care nu au probleme să iasă de pe forum să trăiască fericiți în continuare nu avem nevoie sa ne plângem la ei
0
13-03-2024, ora 12:53
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
Salutare.Ma bag si eu>ca si voi am o groaza de simptome hiv dar dr infectionista ma indreptat catre analizele de boli autoimune..si...din pacate o antigena a iesit pozitiva in testul. ANA EXTINS. Momentan nu am continuat investigatiile dar daca e ce gandesc eu 9dupa antigena iesitas pozitiva) ar fi scleroza sistemic(pe langa aceata boala cred ca hiv e mic copil.
Mergeti si cereti sa faceti si analize pt boli autoimune.
Acum nu stiu ce sa spun...la unele boli autoimune se spune ca un factor declansator ar fi si unele virusuri
0
13-03-2024, ora 13:19
Mihaimtz
Nu este medic/terapeut
Mihaimtz
EU2017 salut. M-am uitat special pentru băieții ăștia 2 peste bolile autoimune care nu sunt puține și cele mai multe cazuri ar fi de la stres constant. Cam în ce spun ei ca stau de luni sau ani de zile. Ciudat este ca acolo prezintă și simptomele pe care zice Boloboc că le are. Cred ca am exagerat și am fost nesimțit cu băieții. Nu mai stați de pe o zi pe alta încercați și analize pentru boli autoimune și dacă acolo o sa găsiți problema încercați sa o remediați rapid ca să nu ajungă în ultimele stadii. Mult noroc!
0
14-03-2024, ora 06:41
Euchiareu
Nu este medic/terapeut
Euchiareu
În 7 ani am un dosar medical de analize gros ca shogunul. Eu am umblat și cheltuit nu mulți, foarte mulți bani pentru a vedea ce am. De fiecare dată am găsit probleme legate de natură jobului de vârsta de faptul ca sunt fumător sau ca mai și beau bere. Lucruri ce mulți oameni la au și care nu sunt capăt de țară. Citiți de când și ce am scris eu. Prin 2020 în afară de oboseală ce o am de 7 ani, alte simptome nu am mai avut. Asta a fost și motivul pentru care intram foarte rar și mai căutăm oameni din trupa veche să aflu câte ceva despre ei. Situația s a schimbat în oct 2023. După un covid am început să răcesc într-una să am muci de 3 luni. Am făcut ct la plămâni. Am bpoc boală de fumător. Sunt pe antibiotic pentru infecții de sinusuri. Dureri groaznice de spate și gât. Am făcut analize la Matei Balș. Nimic infecțios. Din decembrie până în prezent am aceste dureri asociate cu transpirații nocturne și limba albă de 4 luni aproape. Mă deranjează durerile și transpirațiile nocturne. Am mai fost la doctori din nou. Voi face rmn la cap să nu fie vreun atac cerebral. Am avut niște muci groși și negri ca îți e scârbă să te uiți. Una peste alta nu e bine. Dosarul meu de boli e plin de analize cd uri și nu știu ceva clar. Am să mi fac analizele de reuma și boli autoimune să văd. Salutare.
0
15-03-2024, ora 10:30
FlorinaR
Nu este medic/terapeut
FlorinaR
Astazi se fac 3 luni de la contactul sexual neprotejat si ar trebui sa imi fac analiza de hiv, dar imi este teama.
De 3 saptamani am amorteli, senzatie de furnicaturi in maini..si nu stiu daca e simptom de la hiv.
Este senzatia de amorteala un simptom al hiv-ului?
Sper sa imi fac curaj sa fac analiza.
Sanatate tuturor!
1
15-03-2024, ora 17:16
Sieu9
Nu este medic/terapeut
Sieu9
FlorinaR, panica face sa ai amorteli in brațe. După ce o sa ai rezultarul negativ, o sa te liniștești.
0
15-03-2024, ora 21:22
FlorinaR
Nu este medic/terapeut
FlorinaR
Asta daca va fi negativ..:(
0
15-03-2024, ora 23:14
Anonimo
Nu este medic/terapeut
Anonimo
Ce te face sa crezi ca ai fi putut lua virusul? Nu se ia chiar atat de usor. Plus de ce ai asteptat 3 luni sa faci testul? Un test de generatia a 4-a facut din plasma, detecteaza peste 99% din infectii la 45 de zile. Nu trebuie sa astepti 3 luni..
0
16-03-2024, ora 22:54
FlorinaR
Nu este medic/terapeut
FlorinaR
Am citit ca este testul se face la 3, 6, 9 si 1 an.
Eu am facut un test rapid trimis de peietena mea din Franta, acum 2 luni (adica la 1 luna).
Poate cred ca am luat virusul din cauza ca eu nu am intretinut relatii intime fara protectie..si acum dintr-o tampenie poate am luat acest virus.
2
16-03-2024, ora 23:08
LarryZ
Nu este medic/terapeut
LarryZ
Florina, vad ca nu vrei sa citesti mesajele mele si preferi sa iti hranesti psihoza. Testele hiv se faceau la 6 luni si un an acum 20 de ani cand testele erau de generatia a 2a. Cu testele de acum de generatie 4 ai un rezultat conclusiv la 45 de zile.

De asemenea, simtome hiv dupa infectare (faza acuta) ai pana la 4 - 5 saptamani. Simptomele tale sunt psihotice.

Asadar, ca sa te linistesti fa acel test care va fi negativ si treci peste asta. Daca nu poti trece peste ia legatura cu un psiholog.
1
17-03-2024, ora 10:31
Anonimo
Nu este medic/terapeut
Anonimo
@Florina LarryZ are dreptate, unii pe forum abereaza grav, doar iti alimenteaza psihoza. Fereastra de testare in UK/US este 45 de zile!!

HIV screening ( test gen 4 ) - 45 zile - laborator din plasma

peste 99% - din infectii vor fi detectate la 45 zile
95% - din infectii vor fi detectate la 34 zile
50% - din infectii vor fi detectate pe la 20 de zile

In UK/US daca la 45 de zile testul este negativ, NU SE MAI FACE RETESTARE. Se recomanda retestare la 3 luni doar daca esti persoana cu risc mare sau chiar ai simptome HIV.

Retestare la 6, 9 un an sunt aberatii!
0
17-03-2024, ora 20:54
FlorinaR
Nu este medic/terapeut
FlorinaR
@LarryZ si @ Anonimo, va multumesc pentru rapuns.
O sa imi fac curaj si o sa fac testul.
Stiu ca unele simptome mi le fac eu singura.
Poate ar trebui sa reincep discutile cu psihologul meu (eu sunt diagnosticata cu tulburare anxioasa cu elemente obsesiv-fobice) de aici si friciile mele.
Da..sa ai o problema psihica este ingrozitor..te termina.
0
22-03-2024, ora 08:36
KatiaM
Nu este medic/terapeut
KatiaM
https://www.sciencedaily.com/releases/2024/03/240

308123251.htm
0
08-04-2024, ora 11:01
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
Sa facut liniste.Nimeni?,.nimic nou?
0
17-04-2024, ora 06:57
Euchiareu
Nu este medic/terapeut
Euchiareu
Salutare. Am facut din nou toate analizele posibile. Nici o infectie, limfocitele au revenit, cd4 fiind chiar putin peste limita, foarte putin. Tre sa fie 1734 si am 1794. De la 1490 in ianuarie. In continuare am o oboseala in mine care e de 7 ani dar parca tot mai agresiva devine. Ma incearca niste dureri de cap care trec rapid, ameteli, dureri de spate si ganglioni inflamati la gat. Nu stiu la ce dr sa mai merg. Toti imi spun sa slabesc si sa ma las de fumat. Limba alba intruna cu 2 teste candida negative. Transpiratiile nocturne au devenit destul de rare.
0
18-04-2024, ora 16:59
euu27
Nu este medic/terapeut
euu27
Euchiareu fă și analiza de căpușe (borelia).
0
19-04-2024, ora 07:22
Euchiareu
Nu este medic/terapeut
Euchiareu
Buna. O sa o fac si aia. Fac de vreo 2 ori pe an abces dureros in zone intime. M am operat la un moment dat pentru unu dar de atunci ma doctoricesc singur.
Adaugă un comentariu / răspuns
1940 comentarii 1 2 ..... 61626364 65 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.