va rog ajutor - HIV?
Am facut sex cu o persoana mai usoara, protejat bineinteles actul nu stiu daca a durat mai mult de 5 minute ca a aparut o urgenta... Am febra usoara si mancarimi pe corp am hiv??????
14 comentarii
Am uitat sa precizez a trecut 2-3 zile de la incident.
Am uitat sa scriu. Am fost la farmacie azi dimineata si i-am spus ca imi vine sa ma scarpin pe tot corpul. Dansa mi-a spus ca sunt alergic la ceva. Mi-a dat niste pastile, le-am luat si nu mai imi vine sa ma scarpin...
36, 4 este temperatura normala a corpului! Ai intrat in panica si iti faci tot felul de griji...Parerea mea este sa stai linistit ca nu s-a intamplat nimic, mai ales daca actul sexual a fost protejat.
Numai bine!
Numai bine!
@jaquelinne: Mersi mult, m-am mai linistit putin. O sa imi fie invatatura de minte ce s-a intamplat...
Buna! Am si eu o intrebare.Acum o luna am avut un contact sexual cu pr si si'a dat putin drumu in mine, am fost repede la toaleta, dupa 2 zile am fost la farmacie si am luat RIGEVIDON 21+7, si am inceput sa le iau.ieri a fost prima zi cand am luat prima pastila maro, dar nu am nici o sangerare..am facut dupa 2 sapt si un test de sarcina si a iesit negativ...nu stiu ce sa fac pentru ca luna aceasta nu mi-a venit nici menstruatia...nu am nicio simptoma nimic, ca as putea fi insarcinata.Astept un raspuns..Multumesc!
pentru RRRRR22: Nu ai de ce sa iti faci griji. Este doar o stare de panica specifica tinerilor care sunt putin informati. Daca ai scris pe acest forum, respectiv ai acces la internet. Recomand sa te informeza cat mai mult posibil referitor la tot ce tine de viata sexuala (sarcina, boli venerice, reactii alergice, masturbare etc)
Am fost la dermatologie, m-a consultat, am uitat sa zic ca am avut niste "cosuri" albe in jurul penisului mi-a spus ca nu am nici o boala, dar tot imi este frica imi arde spatele iar frisoanele am avut inainte de actul sexual nu stiu ce sa mai cred...
Sper sa am orice boala dar nu una incurabila.. imi este si greu sa o scriu...
Daca ar fi SIDA, nu ti-ai da seama, deoarece abia peste (cel putin ) 6 luni poate fi depistata, neavand simptomatica. Aceasta boala nu poate fi contaminata la un sex protejat!. Esti o persoana stresata si stresanta. Ar fi bine sa ajungi la un psihoterapeu, sa faci cateva sedinte pentru a scapa de fobii si de teama. Inclusiv stresul prin care treci este autosugestiv.
@Psihoterapeut: Mersi frumos chiar o sa ma duc.
bubitele sunt de la iritatie iar ce am eu ma arde spatele si ceafa fruntea probleme neurologice...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Pot avea si femeile "papule perlate"?
- 4daca ai HIV... mai poti scapa?
- 5herpes genital care recidiveaza...
- 4am nevoie de tratament preventiv pt bts (foarte serios)
- 5intrebare despre testare HIV
- 72test hiv
- 4Va rog, am nevoie de cateva sfaturi (de la persoane specializate daca se poate) HIV
- 8In urma cu 3 ani am avut contact sexual neprotejat = HIV?
- 10Relatii sexuale protejate cu o pers. purtatoare de hiv.
- 1Transmitere HIV
- 3BTS (HPV) la virgini?
- 7Infectie transmisibila sexual
- 9HIV am sau nu am?
- 4posibil hiv?
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 4Teama mare! Help!
- 18Sunt motive de ingrijorare?
- 1Hiv sau paranoia
- 1O experienta nefasta. As dori sa stiu ce analize ar trebui sa fac
- 2Frică de boli cu transmitere sexuală
Mai multe informații despre: HIV Bolile cu transmitere sexuala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angiomatoza bacilara
- Infectii cu micobacterii netuberculoase in SIDA
- SIDA
- Gonoreea (blenoragia)
- Infectia perinatala cu HIV
- Manifestarile neurologice ale infectiei cu virusul HIV
- Lipodistrofia asociata HIV
- Esofagita HIV
- Complicatiile gastro-intestinale in HIV-SIDA
- Demenţa asociată infecției HIV (encefalopatia HIV)
- Bolile cu transmitere sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: