Intarzierea ciclului menstrual
Buna ziua! Sunt noua pe site si vreau sa va intreb un lucru care ma ingrijoreaza. Ciclul meu este neregulat, iar in octombrie nu a venit deloc. Ieri mi-a venit putin de tot, cat sa pateze mai mult nu. Am fost racita in octombrie si am luat Paracetamol. Am folosit 18 pastile intr-o satamana (ma durea capul, aveam febra si nasul infundat). Eu cred ca am luat prea multe pastile si probabil asta este cauza intarzierii menstruatiei. Am 14 ani si va rog mult sa ma ajutati!
3 comentarii
Buna seara!
Totul este de la modul in care te alimentezi. Daca treci pe fructe si legume crude, fara carne, lactate (produse de origine animala) totul se regleaza. Pentru mai multe informatii, intra pe blogul Olivia Steer si gasesti acolo tot ce te intereseaza.
Ai grija de tine!
Totul este de la modul in care te alimentezi. Daca treci pe fructe si legume crude, fara carne, lactate (produse de origine animala) totul se regleaza. Pentru mai multe informatii, intra pe blogul Olivia Steer si gasesti acolo tot ce te intereseaza.
Ai grija de tine!
Ti-am raspuns prin mesaj privat. Il poti deschide dand clic in partea din dreapta sus, acolo unde scrie "Modificati profilul dvs".
Buna seara. Am 19 ani si in urma cu 2 luni am fost diagnosticata cu colpita.Am urmat un tratament timp in care nu am avut relatii sexuale.Pe data de 6 luna asta am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu fara ca acesta sa ejaculeze. Menstruatia trebuia sa imi vina pe 7 ca luna trecuta dar nu a aparut nici pana azi.Mentionez ca am dureri de sani si simt un disconfort puternic in zona abdominala.Credeti ca este posibila o sarcina? am facut un test ieri dimineata care a fost negativ desi totusi este prea devreme. Multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Intarzierea menstruatiei, pilula luata tarziu
- 3e ceva normal sa-mi intarzie sau sa nu-mi vina ciclul luna aceasta din cauza pastilelor?
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 6yasmin+nizoral
- 20Va rog sa imi raspundeti.. sunt insarcinata?
- 6Intarzieri menstruale si homeopatia
- 3intarzie menstruatia.sfatul unui ginecolog
- 1Întârzierea menstruatiei
- 1Ce sa fie? posibila cauza de intarziere a menstruatiei
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 2Întârziere menstruație
- 0Iau yasmin si am avut contact sexual neprotejat ce e de facut ?
- 3Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
- 0Intarzierea menstruatiei 9 zile
- 0De ce intarzie menstruatia?
- 0Insarcinata sau nu?
- 0Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
- 2Menstruație întârziată, vă rog un răspuns!
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
- 0Ciclu nu vine
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: