melleva 35...intarzirea menstruatiei
![danna33](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
salut..am o nedumerire foarte mare...in 30 ianuarie a inceput ultima menstruatie si totodata am inceput sa iau atinconceptionale melleva 35...in prima saptamana am avut un contact sexual problematic, in sensul ca s-a rupt prezervativul in timpul contactului...am fost la medic si mi-ai zis ca nu pot ramane insarcinata fiind si sub AC si a 7 zi de ciclu menstrual...in 19 februarie am terminat blisteriul de AC...medicul mi-ai spus ca in pauza pe care o voi face va aparea menstruatia.sunt in a 5 zi de pauza si menstruatia nu mi-a venit..imi poate spune cineva care sunt cauzele...daca sunt motive de alarmare??..
1 comentarii
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Este atat de improbabil sa fie vorba de o sarcina, incat se poate spune ca probabilitatea e zero. Pe de alta parte, daca va intrat un cui in cap, va spun din experienta: cea mai buna metoda ca sa-l scoateti de acolo este un test de sarcina.
In mod frecvent, anticonceptionalele (iar Meleva in mod deosebit) scad fluxul menstrual. E adevarat ca, macar in primele luni, nu il scad la zero de obicei. Varianta cea mai probabila este sa aveti o mica sangerare in urmatoarele zile. Daca nu veti avea DELOC sangerare,. si daca fenomenul se repeta si luna viitoare, ar fi bine sa schimbati anticonceptionalul.
In mod frecvent, anticonceptionalele (iar Meleva in mod deosebit) scad fluxul menstrual. E adevarat ca, macar in primele luni, nu il scad la zero de obicei. Varianta cea mai probabila este sa aveti o mica sangerare in urmatoarele zile. Daca nu veti avea DELOC sangerare,. si daca fenomenul se repeta si luna viitoare, ar fi bine sa schimbati anticonceptionalul.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 10Postinor 2 - cat poate intarzia menstruatia?
- 5Imi intarzie ciclul de la stres?
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 2Intirziere la mestruatie
- 5intarziat menstruatie, test de sarcina negativ
- 2Sunt insarcinata?
- 9Menstruatia intarziata
- 1Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
- 4Intarziere menstruatie
- 0Întârzierea menstruației
- 1Intarziere ciclu menstrual
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 1Sunt gravida?
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 044 de ani.. Intarziere menstruație, teste negative!
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 1Escapelle, ciclu intarziat
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
Mai multe informații despre: melleva 35 intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: