melleva 35...intarzirea menstruatiei
salut..am o nedumerire foarte mare...in 30 ianuarie a inceput ultima menstruatie si totodata am inceput sa iau atinconceptionale melleva 35...in prima saptamana am avut un contact sexual problematic, in sensul ca s-a rupt prezervativul in timpul contactului...am fost la medic si mi-ai zis ca nu pot ramane insarcinata fiind si sub AC si a 7 zi de ciclu menstrual...in 19 februarie am terminat blisteriul de AC...medicul mi-ai spus ca in pauza pe care o voi face va aparea menstruatia.sunt in a 5 zi de pauza si menstruatia nu mi-a venit..imi poate spune cineva care sunt cauzele...daca sunt motive de alarmare??..
1 comentarii
Este atat de improbabil sa fie vorba de o sarcina, incat se poate spune ca probabilitatea e zero. Pe de alta parte, daca va intrat un cui in cap, va spun din experienta: cea mai buna metoda ca sa-l scoateti de acolo este un test de sarcina.
In mod frecvent, anticonceptionalele (iar Meleva in mod deosebit) scad fluxul menstrual. E adevarat ca, macar in primele luni, nu il scad la zero de obicei. Varianta cea mai probabila este sa aveti o mica sangerare in urmatoarele zile. Daca nu veti avea DELOC sangerare,. si daca fenomenul se repeta si luna viitoare, ar fi bine sa schimbati anticonceptionalul.
In mod frecvent, anticonceptionalele (iar Meleva in mod deosebit) scad fluxul menstrual. E adevarat ca, macar in primele luni, nu il scad la zero de obicei. Varianta cea mai probabila este sa aveti o mica sangerare in urmatoarele zile. Daca nu veti avea DELOC sangerare,. si daca fenomenul se repeta si luna viitoare, ar fi bine sa schimbati anticonceptionalul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 3intarziere menstruatie
- 4intarziere ciclu, need help
- 3despre sarcina
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 1Intarziere menstruatie!protejata?!?!??
- 4ce se intampla?
- 4Anticonceptionale si ovule, intarziere menstruatie
- 1menstruatie
- 1intarziere ciclu 3 luni
- 6dereglare hormonala?! sau altceva
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 0Intarziere ciclu, teste de sarcina negative, dureri abdominale joase
- 1Poate fi insarcinata?raspundeti repede
- 0Întârziere ciclu
- 1Sarcină? Am întârziere 2 zile
- 0Menstruație întârziată, teste negative ! Un sfat, va rog !
- 2Anticonceptionale
Mai multe informații despre: melleva 35 intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: