Mi-a intarziat 5 zile menstruatia
Buna, eu am o menstruatie destul de regulate imi venea in fiecare luna pe 30 sau 31 Ultima menstruatie am avut.o pe 31 dec asa dar trebuia pe 31 ian sa.mi vina suntem in 5 Februarie si tot nu mi-a venit.
Contacte sexuale am avut dar doar protejate am facut si 2 teste de sarcina si au iesit negative..
Souneti.mi va rog ce at putea fii.
Contacte sexuale am avut dar doar protejate am facut si 2 teste de sarcina si au iesit negative..
Souneti.mi va rog ce at putea fii.
2 comentarii
Buna seara! Mi-a intarziat menstruatia. Nu am o menstruatie regula. ultima data mi-a venit pe 26 ianuarie.. act sexual am avut cu partenerul, dar ne-am protejat... De ce intarzie totusi ? Este nevoie sa fac un test de sarcina?
Florina_07 stai linistita si mie mi.a intarziat 5 zile apoi am scris aici iar urmatoarea zii mia venit daca va.ti protejat si nu sa intamplat nimic (gen sa se rupa prezervativul sau asa)nu ai dece sa.ti faci grij..mai ales daca nu ai o menstruatie regulata.
Dar pentru linistea ta pentru ca stiu cum e iti sugerez sa.ti faci in test de sarcina. Dar doar pentru linistea ta pentru ca nu cred ca este ceva.
Dar pentru linistea ta pentru ca stiu cum e iti sugerez sa.ti faci in test de sarcina. Dar doar pentru linistea ta pentru ca nu cred ca este ceva.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60Intarzierea menstruatiei
- 2Ciclul poate intarzia din cauza dezvirginarii?
- 2menstruatie intarziata
- 4menstruatie intarziata
- 2Intarzierea menstruatiei cu Revigedon
- 6yasmin+nizoral
- 6Menstruatia nu mi-a venit nici pana acum...
- 3intarzie menstruatia.sfatul unui ginecolog
- 0nuvarig contraceptiv
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 0Menstruație întârziată
- 1Menstruație
- 1Lipsa menstruatie va rog ajutor
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
- 0Simptome menstruale dar menstruație nu!
- 2Intarziere menstruatie- test negativ
- 1Pot fi insarcinata?
- 1Sarcina
- 1Este insarcinata?!!
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: