Mi-a intarziat 5 zile menstruatia
Buna, eu am o menstruatie destul de regulate imi venea in fiecare luna pe 30 sau 31 Ultima menstruatie am avut.o pe 31 dec asa dar trebuia pe 31 ian sa.mi vina suntem in 5 Februarie si tot nu mi-a venit.
Contacte sexuale am avut dar doar protejate am facut si 2 teste de sarcina si au iesit negative..
Souneti.mi va rog ce at putea fii.
Contacte sexuale am avut dar doar protejate am facut si 2 teste de sarcina si au iesit negative..
Souneti.mi va rog ce at putea fii.
2 comentarii
Buna seara! Mi-a intarziat menstruatia. Nu am o menstruatie regula. ultima data mi-a venit pe 26 ianuarie.. act sexual am avut cu partenerul, dar ne-am protejat... De ce intarzie totusi ? Este nevoie sa fac un test de sarcina?
Florina_07 stai linistita si mie mi.a intarziat 5 zile apoi am scris aici iar urmatoarea zii mia venit daca va.ti protejat si nu sa intamplat nimic (gen sa se rupa prezervativul sau asa)nu ai dece sa.ti faci grij..mai ales daca nu ai o menstruatie regulata.
Dar pentru linistea ta pentru ca stiu cum e iti sugerez sa.ti faci in test de sarcina. Dar doar pentru linistea ta pentru ca nu cred ca este ceva.
Dar pentru linistea ta pentru ca stiu cum e iti sugerez sa.ti faci in test de sarcina. Dar doar pentru linistea ta pentru ca nu cred ca este ceva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Eu - RH negativ, sotul - RH pozitiv
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 6E posibil ca dupa renuntarea la anticonceptionale sa imi intarzie menstruatia?
- 3testul de sarcina pozitiv, menstruatie intariziata 8 zile
- 14este sau nu gravida! raspundeti cat de repede!
- 15Intarziere menstruatie
- 6E posibil sa fiu insarcinata sau e vorba de vreo infectie vaginala?
- 6menstruatie care nu vine si am aceleasi simptome ca atunci cand imi venea
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 14insarcinata?
- 2sunt gravida?
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 1Întârziere cm 7 zile iar testul este negativ. Posibila o sarcina?
- 3Ajutati-ma va rog ! menstruatia mea intarzie de 8 zile
- 0Imi intarzie menstruatia
- 15Pot fi însărcinată? teste de sarcina „home-made”
- 0Posibila sarcină?
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
- 0Pot fi insarcinata?
- 0Menstruația după anticoncepționale Yasmin
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: