intarzierea menstruatiei 46 de zile

05-06-2013
diana4856
Nu este medic/terapeut
diana4856
Buna as vrea si eu va intreb ceva..sunt foarte nelinistita din cauza menstruatie deoarece am o menstruatie regulata desi in ultima luna a aparut la un interval de 35 de zile si pana atunci la interval de 28 de zile, insa de data de 21 aprile cand a fost ultima zi de ciclu pana azi 5 iunie nu a aparut si din cate am numarat eu sunt 46 de zile. ce sa fac sunt foarte agitata dar am avut dureri care parca prevesteau ciclu dar nu a aparut si acuma 2 zile am avut dureri in partea stanga mai intapatoare.am facut un test de sarcina dupa 7 zile de intarziere si a fost negativ..
10 comentarii
0
06-06-2013, ora 09:14
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Mai fa-ti inca un test de sarcina si daca tot negativ iese, consulta un medic ginecolog!
0
06-06-2013, ora 10:14
sweet_rose_ph09
Nu este medic/terapeut
sweet_rose_ph09
Buna diana. Si eu am aceeasi problema ca si tine...ultimul CM l-am avut pe 24 aprilie, si trebuia sa apara pe 27 mai si inca nu a aparut...n-am motive sa ma gandesc la sarcina deoarece a fost protejat(cu prezervativ), insa ma gandesc la faptul ca am facut pauza de la AC si poate fi o cauza a intarzierii si de asemenea m-am apucat si de sala.care din cate am inteles ar putea fi cauze ale intarzierii...Si eu sunt ingrijorata si nu stiu ce sa fac sa apara CM...tine-ma te rog la curent daca apare zilele acestea sau daca ai fost la medic. O zi frumoasa!
0
06-06-2013, ora 10:58
diana4856
Nu este medic/terapeut
diana4856
am mai facut azi dimineata inca un test si a iesit negativ
eu am patit in fiecare an de cand sunt la menstruatie sa am o luna pe an in care sa nu apara dar nu stiu daca e chiar normala treaba asta..sper totusi sa nu fie nici o problema pt ca nu e nevoie de bebe acuma.
eu nu am luat pana acuma AC deoarece nu am avut probleme sper sa nici nu fie.
0
06-06-2013, ora 12:31
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Inseamna ca ori este prea devreme pt test si din cauza asta iese negativ, ori ai o dereglare hormonala si tot un medic te poate ajuta in cazul asta.Eu zic sa mergi la un medic ginecolog pt un consult amanuntit si apoi la unul endocrinolog, sa iti recomande niste analize si in functia rezultatelor iti va prescrie un trat.adecvat. Este o analiza care se face din sange pt sarcina, o poti face si pe aia.
0
08-06-2013, ora 15:26
sweet_rose_ph09
Nu este medic/terapeut
sweet_rose_ph09
Buna Diana. A aparut menstruatia? la mine inca intarzie sa apara.
0
08-06-2013, ora 21:05
diana4856
Nu este medic/terapeut
diana4856
nici la mine nu a aparut inca dar am o secretie destul de abundenta si dureri de burta tot mai des..sper din tot sufletul sa apara zilele acestea.
0
10-06-2013, ora 09:45
diana4856
Nu este medic/terapeut
diana4856
a aparut menstruatia ieri :D va multumesc pentru raspunsuri :* sa fiti sanatoase si sa dispara problemele
ceau !!!
0
11-06-2013, ora 08:36
sweet_rose_ph09
Nu este medic/terapeut
sweet_rose_ph09
Neatza! Ma bucur ca a aparut...la mine inca nu si-a facut simtita prezenta.deci pana la urma cate zile de intarziere ai avut?
0
11-06-2013, ora 10:08
diana4856
Nu este medic/terapeut
diana4856
20 de zile aproximativ -+1 zi sper sa apara si la tine
0
11-06-2013, ora 10:24
sweet_rose_ph09
Nu este medic/terapeut
sweet_rose_ph09
O sa te tin la curent. :*... o zi superba!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •