Intarziere menstruatie fara semne de sarcina

Buna ziua d
Imi cer scuze ca va deranjez in aceasta zi.
Am o mare rugaminte la dvs daca m ati pute ajuta.
La inceputul lunii noiembrie mai exact pe data de 8 noiembrie am avut ultima menstruatie. Ultimul contact Sexual avut a fost pe data de 27 august la ceea vreme tocmai ce mi se terminse menstrutia Am avut regulat menstra, fara nici o problema insa pana astazi 25 Decembrie nu mi a venit. Nu am sani tari, nu se observa nici o modificare la nivelul acestora, nu am greta nici stari de voma. Care credeti ca ar pute fi cauza intarzierii? Testul de sarcina negativ. Mentionezca in ultima perioada am fost fff obosita, stresata si am slabit 5 kg in ultimele 6 saptamani( voit)Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Imi cer scuze ca va deranjez in aceasta zi.
Am o mare rugaminte la dvs daca m ati pute ajuta.
La inceputul lunii noiembrie mai exact pe data de 8 noiembrie am avut ultima menstruatie. Ultimul contact Sexual avut a fost pe data de 27 august la ceea vreme tocmai ce mi se terminse menstrutia Am avut regulat menstra, fara nici o problema insa pana astazi 25 Decembrie nu mi a venit. Nu am sani tari, nu se observa nici o modificare la nivelul acestora, nu am greta nici stari de voma. Care credeti ca ar pute fi cauza intarzierii? Testul de sarcina negativ. Mentionezca in ultima perioada am fost fff obosita, stresata si am slabit 5 kg in ultimele 6 saptamani( voit)Va multumesc anticipat pentru raspuns.
1 comentarii

Posibil chisturi pe ovare. Mergeti la controlul anual si faceti ecografie intravaginala

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale si menstruatia intarziata
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 7gravida sau bolnava?
- 7test de sarcina
- 0duphaston intarziere menstruatie
- 2O posibila sarcina???
- 2Intarziere menstruatie!!
- 0Nu imi vinee menstruatia! Va rog ajutati-ma!
- 2Menstruatie intarziata
- 1Intarziere ciclu. Sunt minora. Cred ca e vorba de sarcina.
- 1Probleme menstruale
- 0Intarziere menstruatie, senzatie de rau, exces de vitamina c
- 2Menstruatie intarziata! Nu stiu cauza
- 1Intarzierea menstruatiei
- 3Intarziere menstruatie
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 0Intarziere ciclu dupa duphaston
- 1Intirziere menstruatie...
- 13Întârziere menstruație
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: