menstruatie intarziata si ceaiul verde

23-02-2008
cric58
Nu este medic/terapeut
cric58
se poate ca ceaiul verde sa aiba unele efecte asupra intarzierii menstruatiei?eu bau ceai verde de vreo 2 sapt si mi-a intarziat menstratia cu 3 zile si inca mai intarzie.inainte ciclul meu era f regulat.lamuriti-ma va rog...multumesc
4 comentarii
0
23-02-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Se poate. Ceaiul verde are o serie de efecte secundare, printre care şi acesta.
0
24-10-2010, ora 00:12
Marin Mihaela Elena
Nu este medic/terapeut
Marin Mihaela Elena
Buna Seara.Am 17 ani si in urma cu 6 luni mi-am inceput viatza sexuala.La Inceput ne protejam dar in ultima perioada nu ne-am mai protejat dar nu ejacula in mine.Pe data de 14 octombrie trebuia sa imi vina menstruatia dar mi-a intarziat 10 zile si nimic pana acum dar in plus ma dor sanii si burta cum ma dureau de obicei in timpul menstruatiei.Sunem amandoi ingrijorati si speriati sa nu fiu insarcinata...Va rugam mult sa ne raspundeti si noua la intrebare.Va multumim anticipat.
0
28-10-2010, ora 08:42
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Sunt multe motive pentru care menstruatia ar putea intarzia. Desigur, sarcina este unul dintre ele si aceasta posibilitate trebuie exclusa mai intai. Asta e face cu un test de sarcina, nu cu homeopatie. Homeopatia este utila in cazul in care rezultatul testului este negativ pentru sarcina.
0
19-12-2010, ora 21:20
Kristeen
Nu este medic/terapeut
Kristeen
Hello, am si eu o intrebare in cazul in care am o retinere de 3 zile a menstruatiei si ca nu am avut relatii sexuale neprotejate si nici simptomele de sarcina nu s-au manifestat, as avea motive de ingrijorare in privinta unei sarcini nedorite?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Compusul din ceai verde ce ar putea reduce sensibilitatea dentară
  • De ce întârzie menstruația?
  • Detoxifiere cu ceai verde
  • Efectele dovedite științific ale ceaiului verde
  • Ceai verde - beneficii conform studiilor
  • Este ceaiul verde bun pentru slăbit?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  • Consumul zilnic de cafea și ceai verde asociat cu un risc mai mic de deces la diabetici
  • Compusul de ceai verde crește nivelurile unei proteine anticanceroase
  •